Șoimii Lipova se desparte de patru jucători, printre care se află și căpitanul Popa: „M-am simțit ca într-o familie, dar trebuie să fiu aproape de casă”

Șoimii Lipova se desparte de patru jucători, printre care se află și căpitanul Popa: „M-am simțit ca într-o familie, dar trebuie să fiu aproape de casă”

Cu trei zile înainte de primul antrenament al anului, Șoimii Lipova oficializează primele despărțiri ale iernii. Sunt și nume importante pentru trupa lui Flavius Sabău, unul fiind chiar căpitanul echipei Mădălin Popa, dar și Claudiu Codoban, fotbalist cu destule meciuri la nivelul eșalonului secund.

Acestora se adăugă și atacanții sub vârstă, Grigore și Simon și nu este exclus să mai fie unul-două nume în funcție de achiziții. „Îi mulțumim lui Mădălin Popa pentru anii pe care i-a petrecut la noi. A fost un adevărat căpitan pe teren și un lider în vestiar, însă din motive de ordin personal trebuie să se întoarcă acasă, la Oradea și își va continua activitatea la Sânmartin. Pierdem un fotbalist de mare caracter, dar viața merge înainte. Îi urăm toate cele bune alături de familie și succes în ceea ce mai are de spus în fotbal. Totodată, nici Claudiu Codoban, Dragoș Grigore și Petre Simon nu vor mai continua la Șomii. Le mulțumim și lor și le dorim baftă. Vor mai veni câțiva jucători cu profil ofensiv, sunt discuții foarte avansate, zilele următoare urmând a fi parafate câteva noi contracte”, ne-a declarat Radu Pop, președintele lipovanilor.

Așadar, viceliderul seriei a 8-a a Ligii a 3-a își pierde barometrul de la mijlocul terenului, acolo unde încep problemele de efectiv din moment ce Alex Simion va reveni pe gazon de abia pe finalul primăverii. „Îmi este foarte greu să mă despart de Șoimii Lipova, dar trebuie să fiu mai aproape de casă. Au fost doi ani și jumătate minunați, m-am simțit chiar ca într-o familie. Le mulțumesc tuturor pentru felul cum m-au primit și m-au respectat, am fost aproape doi ani căpitanul echipei. Am lucrat cu Radu Pop, un președinte cum rar întâlnești în fotbal, un om de cuvânt și a cărui inimă bate alături de echipă. Am fost antrenat de Flavius Sabău, un profesionist dedicat total fotbalului adevărat, care m-a învățat multe, un om care pune mai presus de rezultate jocul echipei și căruia îi văd un mare viitor. Apoi sunt colegii care mi-au fost alături tot timpul și cu care am împărțit bucuriile și dezamăgirile. Cu ei am luptat pe teren și în momente grele ne-am mobilizat și am întors rezultate. L-am avut alături, chiar dacă nu tot timpul și fizic, pe domnul primar Jichici și suporterii care veneau să ne vadă la Pâncota și chiar și în deplasări, toți niște oameni minunați. Tuturor membrilor familiei Șoimii le doresc să creadă în echipă și să reușească să-și îndeplinescă obiectivul și să joace meciuri de Liga 2-a la Lipova, pe noul stadion”,  a spus Popa la despărțirea de Lipova.

2 comentarii


  1. Mulțumesc pentru informațiile necunoscute.Aștept informații despre-Programul echipei-1/Când încep pregătirile-2/Unde se vor desfîșura,tot la Pâncota.?-3/Când vor sosi acaasă.? Unde se vor desfășura meciurile din retur.? Poate ne va răspunde cineva.

    Răspunde

    1. daca ai fi citit si articolul de acum cateva zile ai fi aflat tot ce ai intrebat si chiar mai mult …cauta sus in meniu, la fotbal, Soimii Lipova si vezi articolele despre Soimii … articolul anterior cu Sabău te va lămuri … cititi zilnic tot ce scriem ca sa nu pierdeti informatii importante

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.