Victorie lipovană cu dedicație pentru mirele Copil!

Victorie lipovană cu dedicație pentru mirele Copil!

Șoimii Lipova nu a avut emoții în fața codașei Internațional Bălești și a bifat a doua victorie pe teren propriu. Câte un gol pe repriză au fost îndeajuns ca punctele să rămână în dreptul formației de pe Mureș, găzduită  în Podgoria arădeană.

De la meci a lipsit principala achiziție a verii, Dumitru Copil, care astăzi și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Ancuța Ioana. „Sunt bucuros că ne-am revenit după înfrângerea de la Sebiș, am întâlnit cu adversar care aleargă bine. Băleștiul s-a ținut destul de tare în prima repriză și a fost destul de greu să îl desfacem. În partea a doua, am reușit să facem diferența, să ne distanțăm pe tabelă și să mai ratăm câteva ocazii bune. Sper ca de acum să legăm victoriile și să ne facem cât mai bine jocul. Dedicăm această victorie lui Dumitru Copil care se căsătorește astăzi și îi urăm și pe această cale <<Casă de Piatră>>”, ne-a declarant Flavius Sabău, antrenorul celor de la Lipova.

De cealaltă parte, oltenii nu au reușit să lege două rezultate pozitive, după ce runda precedentă se impuseseră în fața celor de la Giarmata. „A fost o partidă frumoasă, un ritm bun, ambele echipe au jucat deschis, fanii au avut ce vedea. Nu a fost o încrâncenare negativă, să încercăm să ne blocăm. Din fericire pentru gazde, au reușit să câștige. Echipele care reușesc să își integreze juniorii cât mai repede vor avea de câștigat la nivelul ligii a treia, e o presiune mai mare la acest nivel. Acest lucru ajută formațiile din eșaloanele superioare, cu jucători tineri care au experiența competițiilor la seniori. Momentan, pe noi nu ne ajută această regulă cu trei juniori, au dispărut multe cluburi de copii și atunci trebuie să lucrăm cu ceea avem, există multe sincope în joc. Gorjul era o pepinieră bună de juniori, dar în ultima perioadă nu mai este așa. Obiectivul nostru este să ne descurcăm în această competiție, eu personal îmi doresc să fim cât mai aproape de primele locuri, chiar dacă acum suntem departe. Dar, muncim atât de mult pentru asta. Rămâne de văzut cât de mult voi reuși să impun această mentalitate la echipă. Nu avem mulți jucători cu experiență la acest nivel, dar sperăm să ne omogenizăm cât mai repede”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul celor de la Băilești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.