VI-FE e alergică la fruntașe: Șoimii Lipova – Victoria Felnac 3-1


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Trupa lui Sabău a trecut cu bine de unul dintre adversarii incomozi ai finalului de tur la capătul unei prestații destul de bune pe sinteticul de la „Șega”. În schimb, Felnacul și-a demonstrat limitele când vine vorba despre echipele cu pretenții, după Criș, Curtici și Pecica, nereușind să cunoască gustul succesului nici cu Lipova.

Suprafața rapidă de joc a impus un ritm rapid încă din debutul derby-ul etapei a 13-a. Echipa mai interesată de construcția jocului a fost Lipova, în timp ce Felnacul s-a bazat pe contrele lui Popa, Borteș sau Băd. Dar,  a fost nevoie de o fază fixă pentru deblocarea tabelei. Filimon a centrat din corner, Bier a prelungit cu capul pentru Pașcu, acesta marcând tot cu o lovitură de cap.  Tot „șoimii” au fost mai periculoși, putând să se distanțeze dacă Filimon (bară) și Gîlcă nu ar fi ratat din poziții bune.

Felnacul s-a trezit cu adevărat la reluare și a și reușit egalarea. În minutul 52, R. Popa a obținut o lovitură liberă de la 19  metri ușor lateral dreapta, iar Dubeștean  l-a surprins pe Bujor, fostul său coleg de la Gloria, cu un șut pe jos. Lipovanii nu au dezarmat și a fost rândul goal-keeperului lui VI-FE să nu fie foarte atent la execuția lui Filimon de la 20 de metri lateral stânga. Era 2-1 în minutul 66, dar Vlad Filimon avea șă-și treacă în cont „dubla” 7 minute mai târziu. Fostul ineuan a ajuns la o pasă de pe dreapta a lui Vasinc și a trimis din 4 metri printre picioarele lui Pașcalău. Dubeștean, printr-o nouă lovitură liberă de la marginea careului executată la o palmă de colțul lung, respectiv Vasinc au avut ocazii bune de a mai marca, însă tabela a rămas fixată la 3-1.

Rezultatul îi conferă și aproape sigur titlul de vicecampioană de toamnă Lipovei, deși, poate, speranțele „alb-albaștrilor” erau și mai mari privind prima parte a sezonului.

Formații:

Lipova: Bujor – Kocsis (80 Pantea), Pașcu, Bercu, Tomuț – Gîlcă (74 Blănaru), Simion, Bier, S. Popa (84 Edu) – Filimon, Vasinc (84 Orza).

Felnac: Pașcalău – Isac, Gabor, Dubeștean, Istin – Moisă (79 Gâdea), Vidac (85 Felnacichi) –  Borteș (46 Nichituț)Bogdan (68 Sabău), R. Popa – Băd.

Arbitri: Alin Bolcaș – Mihai Stanciu, Filip Cîrmaci. Observatori AJF: Leontin Buda, Ovidiu Coman

 

Un comentariu


  1. Vreau sa îmi cer scuze lui tamsa ca i-am stricat weekendul . Se mai întâmplă să mai greșim și sa castigam . Sper tamsa sa ne ierți pentru asta .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.