Ultimele reglaje înainte de Cupă, juniorul Brad – implicat în ambele reușite ale trupei lui Sabău: Lotus Băile Felix – Șoimii Lipova 2-2

Poate cele mai bine cotate divizionare terțe din județul Bihor și Arad s-au înfruntat în această dimineață într-un meci amical, pe terenul din Sânmartin. Elevii lui Gheorghe Ghiț au condus de două ori, dar cei ai lui Flavius Sabău au restabilit de fiecare dată egalitatea: 2-2, rezultat final.

Andrei Făgărășanu a deschis tabela după o jumătate de oră de joc plasat cu un șut de la 16 metri, dar tot atacantul celor de la Lotus ratase inițial un penalty comis de Aldan. Buta a ghicit intenția fostului jucător al Dumbrăviței, însă câteva minute mai târziu a fost nevoit să scoată mingea din plasă.

Intrarea pe teren a juniorului luat de la Pâncota, Nickolas Brad, a revitalizat atacul „șoimilor” și egalarea a venit la 10 minute de la debutul actului secund. Brad a pasat filtrant pentru Trabalka și acesta a tras sec la colțul scurt. Doar 5 minute a rezistat egalitatea pe tabelă, căci Abel Popa a deviat nefericit balonul în propria poartă. Cu 9 minute înainte de final, același Brad a fost faultat în careu și David Ciubăncan a marcat din penalty pentru 2-2.

După ce a eliminat Cermeiul, Lotul Băilea Felix o va găzdui pe Crișul în turul următor al Cupei României, iar azi i-a menajat pe Codoban și Oros, fotbaliști importanți pentru Gheorghe Ghiț. „Se poate spune că rezultatul e echitabil, deși ocaziile mai clare au fost ale noastre, inclusiv acel penalty ratat de mine. A fost un antrenament excelent cu o echipă bună înainte de partida de miercuri, din Cupă, pe care ne dorim să o câștigăm”, a spus Andrei Făgărășanu, marcatorul bihorenilor astăzi.

Fără Filimon și Dolga încă din start, lipovanii au rămas și fără Bozian, accidentat după nici 20 de minute de joc. „Am început foarte bine jocul, cu trei situații mari la 0-0 ale lui Trabalka, apoi s-a echilibrat și am luat gol dintr-o preluare greșită a lui Abel Popa. A doua repriză am început-o bine, am avut câteva situații, o bară prin Gavrilă și am egalat, dar apoi am avut o scăpare pe stânga ce le-a permis adversarului să marcheze din nou. Am avut reacție, am pus presiune și am egalat. Una peste alta, a fost un meci destul de bun și abordăm cu încredere meciul cu Dumbrăvița, de miercuri, din Cupă”, a spus Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”.

Formații:

CAO: Beke – Andraș, Paublusztig, Nogo, Arsene – R .Pop, Blăgea, Dardai, I. Ban – Făgărășanu – Fl . Pop . Au mai jucat:  Tiponuț, Tirla, Sfîrlea, Baciu, Costea

Lipova (prima repriză): Buta – Aldan, Nicolescu, A. Popa, Polgar – Suslak, Bozian (20 A. Gavrilă), Sahli – Gherasim, Trabalka, Ban.

Lipova, repriza 2: Iliescu – T. Bodri, Nicolescu, A. Popa, Stoin – Simion, A. Gavrilă, Hațegan – Brad, Trabalka (60 Ciubăncan), Ban (85 Abrudan). Antrenor: Flavius Sabău.

Un comentariu


  1. În județul Arad sunt fotbaliști tineri,talentați,de perspectivă dar care trebuie văzuți,promovați,cărora trebuie să li se imprime o mentalitate de învingători.Felicitări lui Nicholas Brad și sperăm să se facă remarcat pozitiv în cât mai multe meciuri !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.