Trabalka i-a luat în vizor pe ghirodani: „Să înscriu ca și în tur, dar și mai importantă este victoria echipei”

Trabalka i-a luat în vizor pe ghirodani: „Să înscriu ca și în tur, dar și mai importantă este victoria echipei”

Șoimii Lipova s-a întors cu un sigur punct din „expediția” de 4 zile din Cetatea Băniei și a rămas la un mijlocul clasamentului. Dacă în compania celor de la ACSO Filiași era o pâine bună de mâncat, Craiova II nu le-a dat nicio șansă „alb-albaștrilor”, iar Kevin Trabalka a rămas singurul marcator al formației sale în capitala Olteniei. „A fost ceva deosebit, atât pentru mine cât și pentru colegii mei, un lucru rar întâlnit la o echipă de liga a treia. Mulțumim conducerii pentru mini-cantonamentul de la Craiova, a fost bine pentru noi, însă regretăm prestațiile din cele două meciuri. Practic, miercuri, cu Filiași, dacă eram mai atenți, luam toate cele trei puncte. Sâmbătă, din păcate, tot din greșeli personale pe faza de apărare am luat goluri care ne-au scos din meci. Fiind o echipă tânără, în primul an de liga a treia, tot parcursul acestui sezon a fost marcat de greșeli personale ce au dus la pierderea unor puncte prețioase în clasament. Dar, cred că am învățat cu toții din ele și din vară vom aborda mult mai profesionist partidele și vor veni și rezultatele”, consideră atacantul crescut de Atletico și debutant la 16 ani în tricoul UTA-ei în Liga 2-a.

Pentru lipovani urmează un meci pe teren propriu, în fața echipei pe care în tur a dovedit-o după trei eșecuri consecutive. La acel 3-2 de la Ghiroda, chiar Trabalka deschisese tabela, iar vineri se anunță din nou principala armă a „șoimilor” împotriva timișenilor. „A fost o reușită clasică pentru un atacant, cu capul, din careu și mi-aș dori ca și vineri să le mai dau cel puțin un gol celor de la Giroda. Însă, cel mai mult îmi doresc să câștige echipa, nu contează cine marchează. Important este să facem puncte și să mai urcăm puțin în clasament”, mai spune „vârful” de 21 de ani, ajuns la cota zece reușite stagionale în tricoul Șoimilor.

Meciul de vineri, de la ora 18, de pe arena din Pîncota va fi abordat de Flavius Sabău fără doi dintre fotbaliștii săi cu profil defensiv, fundașul Vasiu (suspendat) și „închizătorul” Dobrean (accidentat). Prin urmare: Iliescu – Iova, Calvin, Dulap, Filimon – Poiană, Jichici, S. Popa, D. Rusu – Vasinc, Trabalka ar putea fi formula de start aleasă de Lipova contra Ghirodei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.