Trabalka dă piept cu doi foști colegi de la FC Bihor la barajul de promovare în Liga 3-a: „Nu ne e teamă de ei, dar trebuie să fim foarte concentrați”

Trabalka dă piept cu doi foști colegi de la FC Bihor la barajul de promovare în Liga 3-a: „Nu ne e teamă de ei, dar trebuie să fim foarte concentrați”

Una dintre armele campioanei județene, Șoimi Lipova, pentru partea a doua a sezonului a fost Kevin Trabalka. Sosit în iarnă de la UTA II, atacantul de 20 de ani s-a pus rapid pe picioare sub comanda lui Flavius Sabău și a fost decisiv în multe dintre partidele primăverii. A înscris nu mai puțin de 19 goluri, între care și derby-urile de clasament cu Frontiera Curtici, Crișul Chișineu Criș și Unirea Sântana.

De când a aflat, însă, că echipa sa va trebui să treacă de CS Diosig Bihardioszeg, arădeanul nu e prea liniștit și asta pentru că are cunoștințe despre potențialul unor adversari. Cu doi dintre ei a fost coleg la FC Bihor, în Liga 2-a, urmă cu două sezoane și avertizează: „Marian Arsene este un fundaș stânga complet. Face bine ambele faze ale meciului, țin minte că era foarte bine pregătit și ne ajuta deseori și în atac. Dă și centrări foarte bune, trebuie avut grijă cu el. Apoi, Raul Ember ar putea fi chiar jucătorul lor numărul unu. Știu că mai au fotbaliști cu nume, cu destule meciuri în Liga 1, ca Lazăr (n.a. foto în spatele lui Trabalka într-un UTA – FC Bihor în primăvara anului 2014), Sfârlea sau Gado, dar eu cred că Ember este cel care le-ar putea face jocul la mijlocul terenului, cu pase și schimbări de ritm neprevăzute. Are calitate individuală foarte bună și execută excelent și loviturile libere sau cornerele. Îl mai cunosc și pe portarul Vlad Ghețe, care la FC Bihor era doar antrenor cu portarii. A apărat și buturile echipei naționale de futsal, deci e clar că are valoare. Dar, asta nu înseamnă că ne temem de ei, suntem și noi acoperiți peste tot, doar spun că va trebui să fim foarte concentrați și atenți cu astfel de adversari”, spune Trabalka.

Trebuie spus că lipovanii se pregătesc intensiv pentru prima manșă a barajului de promovare în Liga 3-a cu campioana județului Bihor. Antrenamentele au loc în special pe terenul din Sâmbăteni, iar de la ele lipsește de câteva zile Claudiu Șulumberchean. Invocând probleme de ordin personal, mijlocașul de bandă a făcut un pas înapoi chiar înainte de cele mai importante partide ale sezonului pentru „șoimi”. În rest, Sabău nu are probleme de efectiv și are de unde alege pentru un prim „unsprezece” competitiv la partida tur, programată sâmbăta viitoare, la Diosig.

FOTO: Viorel Musca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.