Sportivii Șoimilor Lipova, implicați la „mondialele” de skandenberg și acțiunea umanitară pentru Florin Mureșan

Sportivii Șoimilor Lipova, implicați la „mondialele” de skandenberg și acțiunea umanitară pentru Florin Mureșan

În perioada 26 noiembrie – 3 decembrie a avut loc, la București, Campionatul Monial de Skandenberg- Armwrestling. Paul Avram, sportivul celor de la Șoimii Lipova, a obținut un loc 6 la categoria 80 kg.

În același timp, la Arad, la acțiunea caritabilă intitulată „Încurajare la mișcare”, oranizată de Ruben Stoia, cu implicarea multor instituții și sponsori arădeni, la proba de skandenberg, sportivii Robin Brătean și Rafael Toma, tot de la Șoimii Lipova au ocupat primele două locuri la proba de skandenberg.

Premiul în valaore de 2500 lei câștigat de Robin Brătean a fost donat lui Florin Mureșan, un tânăr sportiv care anul trecut a sărit în piscină și și-a fracturat coloana, rămânând paralizat de la gât în jos.  Florin Mureșan a fost membru al lotului național de karate tradițional, multiplu campion național, european și mondial și inspector în cadrul structurii SASS apartinând Penitenciarului Arad. Practicant de karate tradițional de peste 20 de ani, Florin a reprezentat România cu onoare și mândrie, palmaresul său de medalii fiind unul impresionant.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.