Șoimii Lipova – Cetate Săvârșin 8 – 1: Patru goluri înscrise de Kevin Trabalka!

Șoimii Lipova - Cetate Săvârșin 8 - 1: Patru goluri înscrise de Kevin Trabalka!

Cu un moral bun după victoria de la Criș, Lipova nu a avut nicio emoție pe ˝Șega˝ cu ocupanta locului 10, Cetate Săvârșin. Profitând de terenul bun și de faptul că pe durata partidei nu a mai plouat, ˝șoimii˝ lui Sabău s-au dezlănțuit încă din debutul partidei și au marcat prin Trabalka în min.12 și Filimon în min.16. Tânărul vârf al lipovanilor a fost în mare poftă de gol, astfel că a reușit să mai marcheze de trei ori, în min. 30, 36 și 38, seria sa fiind întreruptă de răbufnirea de orgoliu a proaspătului ˝tătic˝ Adrian Popa care a marcat în min. 32.

După 5-1 la pauză, gazdele au intrat mai relaxați în a doua repriză și au ratat mult dar totuși au mai și marcat prin rezervele introduse pe teren, Șulumberchian în min.72, Edu în min.75 și Gherghel în min.77 . Scor final, Șoimii Lipova – Cetate Săvârșin 8-1.

˝Mă bucur pentru victorie, băieții s-au comportat profesionist, au jucat bine și destul de concentrați. Scorul putea fi mai mare dar e bine și așa. Trabalka nu a mai marcat 4 goluri de la amicalul cu Zădăreni-ul, ne bucurăm pentru el că începe să confirme încrederea nostră în el, de aia l-am adus, să marcheze goluri.˝ a comentat Radu Pop, președintele ˝Șoimilor˝, partida de astăzi.

Legat de jocurile care urmează, Radu Pop a spus că ¨o luăm așa ușor, meci cu meci. Avem în intermediară o deplasare la Socodor, ne pregătim și ne gândim doar la acel joc. La Criș am câștigat doar o bătălie, războiul încă nu este câștigat, mai sunt cinci meciuri pe care sigur că dorim să le câștigăm˝.

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Ali-Tombaye, Bercu, Tomuț ( 70 Denuț) – Piț ( 61 Gherghel), Popa ( 70 Edu), Simion, Filimon – Vasinc ( 61 Șulumberchean), Trabalka.

Cetate Săvârșin: Dagău – Mihăilă ( 65 Ursulescu), Bontea, Sandu, Cotuna – Iștoc (77 Muntean), Popa ( 77 Benescu), Neamț ( Dumitrescu), Oprea – Bogdan, Marc.

Arbitri: Cătălin Iova – Alex Pantea, Cristian Căsuț.

Observatori AJF: Răzvan Cadar, Andraș Mako.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.