Sergiu Popa avertizează: „Echipele bune nu te iartă dacă nu îi dai fotbalului totul”


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Deși „șoimii” lui Sabău reușiseră destule goluri în startul sezonului, unul dintre fotbaliștii cu profil ofensiv, obișnuit să perforeze porțile adverse, nu-și trecuse numele pe lista marcatorilor. Împotriva Ineului, însă, Sergiu Popa s-a deblocat și l-a învins în două rânduri pe tânărul Pușcaș. Am avut o primă repriză grea, nu ne-a ieșit nimic și ne puteau da gol din penalty. Poate, era mai greu dacă intram la vestiar cu 0-1, dar Flavius ne-a trezit. Am fost mai agresivi în a doua parte și am câștigat fără dubii”, a spus „decarul” Lipovei.

Popa speră ca echipa sa să elimine perioadele de joc modest, mai ales că peste două săptămâni urmează marele derby cu Crișul Chișineu Criș. „Meciul viitor sper să nu mai începem așa slab și să ne impunem mai ușor. Trebuie să marcăm mai repede, să ne facem meciul mai ușor. O echipă bună nu te iartă dacă nu îi dai  fotbalului totul. Nu vreau să mă gândesc de pe acum la meciul cu Crișul, ci doar la partida de la Dorobanți unde, sunt sigur, nu vom fi așteptați cu flori”, a adăugat mijlocașul central al Lipovei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.