Sabău: „Trebuia să dăm goluri în prima repriză și meciul era ușor” v.s. Miculescu: „Cred că meritam un egal” +FOTO

Sabău: „Trebuia să dăm goluri în prima repriză și meciul era ușor” v.s. Miculescu: „Cred că meritam un egal” +FOTO

Glonțul a trecut pe lângă urechea liderului seriei a IV-a a Ligii a 3-a, care nu credea să aibă emoții cu codașa CSM Lugoj. De altfel, la felul cum s-au desfășurat ostilitățile în prima parte așa ar fi trebuit să fie, doar că pe tabelă a contat doar reușita lui Trabalka, din minutul 30. După pauză, presiunea a mai scăzut, iar bănățenii puteau pleca cu un punct de la Pîncota dacă Filip nu apăra un penalty în fața lui Sărăcin.

La final, Flavius Sabău s-a declarat deranjat de arbitraj, dar și de multitudinea de ratări a elevilor săi. „Am făcut cea mai slabă repriză a doua din acest sezon. În prima parte, lugojanii nu au ieșit din 16-le lor, am avut ocazii, dar nu am marcat. Trebuia să dăm câteva goluri și era meciul ușor. În repriza a doua, s-a jucat pe contre, am fost surprinși de niște mingi lungi și am început să ne bramburim un pic. Până la urmă, Filip ne-a ajutat cu penalty-ul apărat și am obținut cele 3 puncte. Deși nu îmi place să comentez arbitrajele, am simțit un pic și la Chișineu Criș, dar mai ales astăzi, că deranjăm un pic. Penalty-ul cred că a fost cam ușor acordat, eliminarea iarăși cam pentru nimic și cred că de acum va trebui să ne așteptăm la contre. Noi ne vedem de pregătire și de jocul nostru,  nu ne interesează locul din clasament și ce fac alții, vrem să facem fotbal și să câștigăm cât mai multe partide”, a punctat tânărul antrenorul al Lipovei la finalul disputei cu Lugojul.

Eugen Miculescu și-a condus chiar din teren elevii, fiind la un penalty transformat de cea de-a patra remiză stagională. „Îmi felicit colegii și – totodată – elevii pentru atitudine și determinare. Am jucat cu liderul, un adversar bun. Am  am încercat să jucăm pe contraatac, am avut multe ocazii și un penalty și cred că meritam un egal. Vreau să credem mai mult în noi, să jucăm cu capul sus, urmează un nou meci greu, acasă cu Dumbrăvița și aș vrea ca jocul de astăzi să fie un nou început ca și abordare, determinare și agresivitate. Fără ele nu realizezi nimic. Suntem o echipă tânără, fără vedete, dar avem încredere și mergem mai departe, chiar dacă am pierdut astăzi”, a adăugat experimentatul fundaș central, care a evoluat și la ACU Arad în cariera sa de fotbalist.

Dacă Lipova se deplasează la Hunedoara în etapa cu numărul 9, Lugojul întâlnește viceliderul lui Sorin Bălu într-un derby timișan.

Galerie foto Șoimii Lipova – CSM Lugoj 1-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.