Sabău: „Nu am avut neapărat noroc, meritam să câștigăm” vs. Donca: „Am jucat rolul lui Moș Crăciun”


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Lipova a trăit periculos meciul cu Sântana. După ce a avut 2-0 și sansa golului ce ar fi închis partida, „șoimii” s-au văzut egalați de „uniriști”. Dar, când Bogdan Loredan se pregătea să fluiere finalul, portarul „roș-negrilor” i-a pus mingea pe tavă lui Filimon, care a mulțumit și a trimis în plasă pentru toate cele trei puncte.

Bucuria a fost mare în tabăra gazdelor, care, astfel, rămân la o distanță rezonabilă (-5 puncte) de liderul din Chișineu Criș. „Sunt mulțumit de joc, am controlat prima repriză clar. În a doua am vorbit să mai marcăm și am reușit. Apoi, la 2-0 am hotărât să coborâm un pic și să jucăm pe contraatac și am avut ocazii clare. Păcat că nu am închis jocul cu un 3-0 și ne-am făcut finalul mai greu. Nu am avut neapărat noroc, meritam să câștigăm”, a spus Flavius Sabău la finalul disputei cu Sântana.

Totodată, fostul fundaș a explicat și lăsarea pe banca de rezervă a foștilor utiști Blănaru și Gâlcă, în condițiile în care și Piț e absent de la echipă. „Blănaru nu participă la antrenamente și de aceea este rezervă. Gâlcă a fost și el pe bancă, pentru că am vrut să închid banda dreapta cu Orza. Îl aveau pe acea parte era Claudiu Popa și am dorit să fim puțin mai defensivi acolo. Într-adevăr, ne lipsește și Adi Piț, care are niște probleme personale, dar revine luni din Azerbaidjan”, a adăugat Sabău.

De cealată parte, Dinu Donca a asistat neputincios la greșelile grave făcute de elevii săi la primul și ultimul gol al Lipovei. „Astăzi,  am jucat rolul lui Moș Crăciun care dă cadouri multe. Am vrut să avem o reacție față de meciul de săptămâna trecută, pierdut fără drept de apel cu Pecica și am avut. În prima repriză i-am lăsat deliberat să paseze și să îi lovim pe contraatac. La 0-0 am avut o ocazie mare prin Claudiu Popa, singur cu portarul. A ratat, asta e…Echipele de pe primele locuri nu te lasă să ai cinci ocazii. Ne-am dat singuri primul gol în prima repriză, iar după pauză am încercat să revenit, dar am luat și golul doi. Se părea că meciul e jucat, au avut și o ocazie de 3-0 și meciul ar fi fost jucat, dar nu au făcut-o și am intrat noi în jocc Eu cred că am egalat meritat și am mai avut două situații, dar am luat golul trei după greșeli care nu-mi dau seama cum se pot face la seniori. Practic ne-am dat noi gol și încă unul decisiv”, a remarcat cu amărăciune tehnicianul Unirii.

Totuși, Donca a încheiat optimist: „Îi felicit oricum pe băieți pentru reacția pe care au avut-o. Ne-am luptat cu o echipă care are condiții mult mai bune decât noi și sunt clar peste noi și valoric. Analizăm ceea ce avem de făcut în iarnă, fiindcă am adunat destule înfrângeri. Toată lumea e de vină, nu putem arunca responsabilitatea de la unul la altul. În retur sper să arătăm mai bine”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.