Sabău: „Mi-am atins scopul în amicalul cu UTA, în următorul sezon țintim primele 5 locuri”

Sabău: „Mi-am atins scopul în amicalul cu UTA, în următorul sezon țintim primele 5 locuri”

Șoimii Lipova a fost învinsă de UTA  în această dimineață, la Sânnicolau Mic, în ultima partidă disputată de „alb-roșii” înainte de prima etapă a  Ligii a II-a.

În iarnă, „alb-albaștrii” pierdeau cu 4-0 în fața echipei fanion, dar atunci aveau în picioare doar câteva zile de pregătire. Acum, lucrurile au stat altfel, eșecul fiind la limită (1-2), în condițiile în care „șoimii” au irosit ocazii importante pe final. „Am programat acest amical ceva mai târziu decât cel din precedenta perioadă de pregătire dintr-un motiv anume. Mi-am dorit un adversar care să ne domine, să văd unde avem probleme pe faza defensivă, de aceea am și abordat meciul foarte jos. Acesta a fost, în mare, scopul meu astăzi și l-am atins. Am văzut cât de cât greșelile, UTA a pus foarte multă presiune pe noi în prima repriză. În repriza secundă, am încercat puțin să echilibrăm, pentru că mi-a fost frică să nu intrăm în degringoladă și am arătat destul de bine. Dar asta și pe fondul schimbărilor făcute de UTA…”, a explicat Flavius Săbău.

Deși l-a pierdut pentru o lună de zile pe Andrei Vasinc și nu crede că Cipri Rus va juca în eșalonul trei, tânărul antrenor al Lipovei e mulțumumit de „materialul” cu care va demara noul sezon de Liga 3-a.  „Probabil, Cipri Rus va pleca în Liga 2-a, dar lotul este complet. Juniorii vor rămâne cei pe care îi avem acum, așadar, în principiu, acesta este lotul pentru următorul sezon. Într-adevăr, este o problemă pentru noi că l-am pierdut pe Vasinc, sper ca accidentarea lui să nu fie una de lungă durată, iar într-o lună să își revină. Oricum, prin venirea lui Sulea suntem cât de cât acoperiți pe acel post, el și Trabalka pot face o treabă foarte bună. Obiectivul nostru e să ne clasăm în primele 5 echipe la finalul campionatului și cred că suntem în stare să facem acest lucru. Muncim pentru a îmbunătăți locul obținut anul trecut”, a adăugat Sabău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.