Sabău: „Am dominat fizic prelungirile“ versus Leucă: „Am plătit tribut tinereții“


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Șoimii Lipova va avea bucuria de a evolua într-un nou tur din Cupa României, cel de-al treilea al acestui sezon. Elevii lui Flavius Sabău s-au impus în prelungiri cu scorul de 3 – 2 în fața celor de la Millenium Giarmata, golul decisive fiind reușit de Florin Gâlcă.

„Vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie și le doresc un parcurs cât mai lung în această competiție. A fost o luptă sportivă destul de bună, îmi felicit tinerii jucători pentru evoluția avută în cele 120 de minute. Țin să remarc prestația foarte bună a lui Bujor, care a fost un adevărat înger păzitor, a ținut Lipova în priză cu unele intervenții în special din prima repriză. Din păcate noi am plătit tribut tinereții jucătorilor mei, tinerețe care i-a făcut să urce mult în atac și au uitat să mai coboare în defensivă“, ne-a declarat antrenorul-jucător al celor de la Giarmata, Răzvan Leucă.

14114505_634603373375028_1599050290_o

De cealaltă parte, Flavius Sabău a reușit să își remonteze băieții la pauză, care erau conduși cu 2 – 1, după ce au primit cele două goluri pe final de repriză. „A fost un meci destul de greu, cu o echipă dintr-o ligă superioară, pregătită, organizată. În prima parte a disputei am jucat împotriva vântului, nu am putut să pasăm pe spații deschise și astfel adversarii au venit peste noi, ne-au dominat și au intrat la cabine în avantaj. Dar în actul secund s-au schimbat lucrurile, noi am fost la controlul partidei și puteam chiar să câștigăm în timpul regulamentar, dar am ratat prin Gâlcă, Sergiu Popa sau Vasinc. În prelungiri cred că diferența s-a făcut la nivel fizic, acolo am fost peste ei, am marcat golul victoriei dar am mai avut ocazii. Am câștigat pe merit, sunt mulțumit de joc, dar nu și de rezultat, pentru că vreau mai mult de la jucătorii mei. Nu mă îngrijorez de faptul că am evoluat 120 de minute, deoarece avem jucători care acum sunt odihniți și îi aștept să facă față în campionat și să țină steagul sus“, ne-a declarat tânărul antrenor al celor de la Lipova.

2 comentarii


  1. nu am nimic cu baiatul asta de Kocsis dar nu poate juca la noi cu echipa ce o avem,e prea crispat si nu isi gaseste locul in echipa deloc!

    Răspunde

  2. Peste vreo doua, trei etape iti vei schimba gandirea si vei vedea ca Kocsis isi are locul aici in echipa asta . Este un jucator de caracter si de buna calitate . Asa ca te-am ruga sa iti pastrezi parerile doar pentru tine . Iar daca ai ceva cu el personal fi barbat si spune-i lui in fata . Dar nu uita ca noi suntem o familie destul de mare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.