Sabău: „A câștigat echipa preocupată să distrugă fotbalul, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc”

Sabău: „A câștigat echipa preocupată să distrugă fotbalul, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc”

După rezultatul bun contra liderului din Șirineasa, Lipova avea speranțe de punc(e) în deplasarea de la Giarmata. A ieșit un eșec destul de dureros (1-2), dar explicabil prin tabloul general al partidei pe care l-a creionat chiar antrenorul principal al „șoimilor”. „S-au întâlnit o echipă preocupată de fotbal și alta preocupată de distrugerea lui. Din păcate, a câștigat cea cu distrugerea, ce s-a adaptat perfect la condițiile imposibile de joc. Nu puteai lega două-trei pase la nivelul solului fără ca mingea să nu țopăie în fața ta ca un balon de rugby, iar vântul a bătut infernal de tare. Am luat două goluri din faze fixe și nu am mai reușit să revenim. Într-adevăr, am avut alte așteptări de la acest meci, dar acum nu mai contează. Nu o să-mi pregătesc niciodată jucătorii să evolueze precum cei de la Giarmata, cu mingi lungi, la bătaie, chiar dacă, la fel ca azi, se întâmplă să mai și pierdem”, a menționat Flavius Sabău.

Pentru a doua etapă consecutiv, fostul divizionar secund, Ali Calvin Tombaye a fost rezervă de lux la Lipova. „În opinia mea, a făcut o greșeală mare la Deva, iar în lot avem și alți fundași care se antrenează bine și își așteaptă rândul. Eu zic că a înțeles situația, probabil va intra din nou în echipă în etapele ce urmează”, a adăugat tânărul tehnician al „alb-albaștrilor”.

Interesant este că toate cele trei eșecuri ale lipovanilor în acest sezon au venit în fața echipelor pe care le-au bătut în Cupa României: de la 6-0 la 1-2, cu Giarmata, de la 3-0 la 0-3 cu Cermeiul și de la 2-1 la 0-1 cu Sebișul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.