Sabău: „Am avut doar două viteze, iar sistemul nou, 4-3-3, a fost un eșec total”

Sabău: „Am avut doar două viteze, iar sistemul nou, 4-3-3, a fost un eșec total”

Șoimii Lipova nu a avut replică în amicalul cu UTA, dar rezultatul și nici fața echipei sale nu-l pune foarte mult pe gânduri pe antrenorul Flavius Sabău. Acesta a spus la finalul disputei cu „roș-albii” că echipa sa nu se poate ridica deocamdată la nivelul fizic al adversarului, care are în față două săptămâni de pregătire, iar încercările la capitolul tactică de joc au fost și ele sortite eșecului.

„Din punct  de vedere fizic am avut doar două viteze. Este și normal pentru această perioadă, pur și simplu nu am reușit să mărim ritmul. În plus, am încercat și un sistem nou de joc, 4-3-3 și a fost un eșec total. Când am trecut la 4-4-2, adică la ceea ce am jucat noi până acum, am fost mai organizați. Așadar, fizic încă nu putem avea rapiditate, viteză, iar noul sistem l-am probat acum, căci știam că un adversar puternic precum UTA ne va putea demonstra dacă putem sau nu să facem anumite lucruri din punct de vedere”, a spus Sabău la finalul confruntării cu „Bătrâna Doamnă”.

Vlad Filimon a fost încercat fundaș stânga la Lipova, post pe care nu a mai jucat până acum în cariera sa. „Mă interesează să am variante de seniori pe toate posturile, dar asta îmi doresc și la nivel de juniori. Va trebui să jucăm și în funcție de adversar și trebuie să fim pregătiți”, a mai explicat Sabău.

La Lipova a debutat și Cristian Dobrean, mijlocașul împrumutat chiar de la UTA.„Stăm prost cu <<închizătorii>>, nu mă așteptam la prea multe astăzi din acest punct de vedere. Cristi a venit doar de trei zile la noi, sper să-l integrăm cât mai repede, iar Jichici este accidentat și va reveni de abia peste o săptămână la antrenamente”, a mai antrenorul „principal” al șoimilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.