Președintele Lipovei sare în apărarea UTA-ei după aluziile lui Oprița: „Nu trebuia să-i pomenească numele într-un context negativ”

Președintele Lipovei sare în apărarea UTA-ei după aluziile lui Oprița: „Nu trebuia să-i pomenească numele într-un context negativ”

Declarațiile date de Daniel Oprița la finalul partidei cu Lipova au trezit reacții în fotbalul arădean. După Cristian Poiană, și președintele „șoimilor” i-a răspuns antrenorului lui Școlar Reșița, fiind deranjat de aducerea în discuție a „Bătrânei Doamne”, dar și de aluziile despre o „indirectă” venită de la contracandidatele la promovare ale bănățenilor.

„Am citit declarațiile date de domnul Oprița și trebuie să-i răspund, deși e mai bine să ne vedem fiecare de ograda noastră. L-aș sfătui să nu mai facă afirmații la adresa altei echipe, cum nici noi, ceilalți participanți la competiție, nu ne-am pus să judecăm jocul slab făcut de Reșița la multe partide. Unele chiar au fost câștigate în prelungiri, de li s-a dus vorba că la ei se prelungește partida până dau gol. M-a deranjat comparația Steaua – UTA, de parcă Reșița ar juca în Champions League. Dar, probabil se gândea la echipa Armatei din campionatul municipal București, și atunci da, cam așa a fost. Le-am dat clasă și ca tactică, posesie și ambiție dar și ca evoluție a scorului. Eu, ca suporter utist de mic copil nu admit să se spună așa de UTA, că nu se joacă la obiectiv și fără presiune, de parcă este echipă de mâna a treia. El care a jucat puțin la UTA nu trebuia să-i pomenească numele într-un context negativ. Sper ca să aibă ocazia cât de curând să vadă ce poate UTA, de care a uitat că l-a bătut anul trecut când era antrenor la Juventus și era pe primul loc în Liga 2-a, avându-l conducător de club pe Chivorchian și jucând fără televizarea partidelor de acasă din Colentina”, spune Radu Pop.

Trecând la cealaltă „înțepătură” a lui Oprița, referitoare la un posibil stimulent financiar pentru lipovani, șeful „șoimilor” a adăugat: „M-a mai deranjat și acuzația voalată că am fi avut prime de la altă echipă interesată. Da, trebuie să-i cer scuze domnului Oprița, în numele echipei mele care intră pe teren pentru a câștiga orice meci, indiferent de adversar, dar și al Giarmatei, care s-a luptat cu ei pentru punctele salvării de la retrogradare. Așa vom face și din vară încolo, vom juca toate meciurile la victorie, dar sperăm să nu-l mai vedem la Reșița pe domnul Oprița, cel mai recalcitrant antrenor de pe bancă pe care l-am văzut eu și chiar am văzut meciuri din toate ligile. Am urmărit mai multe partide ale echipei dânsului și în afară de mingi lungi și centrări previzibile la bătaie în careu, nu am văzut nimic. Cam puțin pentru o echipă ce vrea să promoveze, cu comisii sau fără comisii. Mă mir de locul pe care-l ocupă în clasament după ce am văzut fotbal de calitate la Craiova, Lugoj, Sebiș sau Filiași. Nu mai vorbesc de Șirineasa care sunt cu 5 clase peste ce joacă Reșița lui Oprița. Concluzionând, acum chiar îmi pare rău că nu am marcat la ultima fază și să le luăm toate punctele, probabil atunci nu mai apărea domnul Oprița în fața presei. Ne-am agitat mult pe bancă în timpul meciului pentru că am simțit că avem în față un adversar neputincios și putem pleca cu puncte de la Reșița”,  a mai punctat Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.