Preparatorul fizic al Lipovei va îmbrăca „tricolorul” la Centrul de Excelență de la Buzău

După Dan Stupar, un alt arădean este pe cale să devină angajatul Federației de Fotbal. Este vorba despre Bogdan Hetco, preparatorul fizic al viceliderului din Liga 4-a Arad, Șoimii Lipova. Fostul fotbalist al UTA-ei s-a specializat în urmă cu un sezon la București, asistând, printre altele, la multe dintre ședințele de pregătire conduse de  Massimo Pedrazzini la Steaua.

Primele contacte cu reprezentanți ai Federației au avut loc în ultimele trei săptămâni, pentru ca azi să fie sunat chiar de Christos Papadopoulos, nimeni altul decât colaboratorul selecționerului României, Christoph Daum, pe partea de pregătire fizică. „Am primit o ofertă de a lucra la Centrul de Excelență Buzău, rezervat jucătorilor Under 16. Va trebui să merg la București pentru a discuta în detaliu ce presupune acest lucru. E o șansă importantă în cariera mea de preparator fizic, deși m-aș despărți cu inima îndoită de familia Șoimii Lipova”, ne-a mărturisit Hetco.

Dacă va semna contractul cu Federația, preparatorul fizic de 31 de ani urmează să-și înceapă treaba din prima lună a anului următor, alături de antrenorul principal, Călin Cheregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.