(Prea) Mult respect între lideri: Progresul Pecica – Șoimii Lipova 0-0


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Rezultat mai puțin obișnuit într-un meci amical de fotbal. Protagoniști, liderii eșaloanelor patru, Progresul Pecica și trei (seria a IV-a), Șoimii Lipova, pe nocturna terenului din Semlac. Partida s-a încheiat așa cum a început, cu scor alb, deși ocazii au fost destule, de ambele părți. Lipovanii i-au prezentat pe Trabalka, Banyoi, Filimon, D. Rusu, Sulea și Obrad (gol anulat pe motiv de offside) la finalizare, în timp ce trupa lui Stupar a fost periculoasă în special prin Măgulean și Copil.

Față de amicalele precdente, pecicanii au legat prestația destul de bună și cu un rezultat pozitiv. „Echipa mi-a plăcut atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv, implicarea jucătorilor a fost foarte bună. Sigur, au fost și mici sincope, dar, la momentul în care ne aflăm, sunt mulțumit de cum am reacționat în fața unei echipe de top în Liga 3-a, care personal îmi place mult. Efortul a fost excelent, iar jucătorii au respectat întocmai registrul tehnico-tactic pregătit”, a spus Dan Stupar, antrenorul „galben-albaștrilor”.

Pentru o echipă obișnuită cu o medie de aproape trei goluri pe meci în Liga 3-a, a treia partidă consecutivă fără gol marcat, după cele cu Luceafărul (1-4, reușita „șoimilor” a fost – de fapt – un autogol) și UTA (0-2) e ceva mai puțin obișnuit. „Chiar mă gândeam și eu la acest aspect, dar sper că ne-am păstrat golurile pentru campionat. Am și întâlnit azi o echipă foarte organizată, terenul așa și așa nu ne-a ajutat foarte mult, dar chiar și așa ne-am creat destule ocazii de gol și nu am riscat foarte mult în apărare. Până la urmă, am făcut un antrenament bun și asta e cel mai important”, susține Flavius Sabău, antrenorul liderului din C4.

Formații:

Pecica: Rusu – Iova (46 T. Bodri), Gabor (46 Edu), Țugulescu (67 Gabor), Aldan – Arsene (46 Morar), S. Popa (46 Sîrbu) – Huțanu (46 Drâglă), Puie (67 Măgulean), Copil (67 Huțanu) – Măgulean (46 L. Bodri).

Lipova (prima repriză): D. Filip (30 Jianu) – Savin, Calvin, Bercu, Burlă – Filimon, M. Popa, Gherasim, D. Rusu – Trabalka, Banyoi.

Lipova (repriza a doua): Jianu (60 Creța) – Nagy, Dardai, Vasiu, A. Popa – Stoin, Istrate, Lazea, Marton – Obrad, Sulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.