Pop: „Președinte de club împlinit, un campionat se câștigă și cu sufletul!”

Pop: „Președinte de club împlinit, un campionat se câștigă și cu sufletul!”

La finalul celui de-al cincilea sezon la cârma Șoimilor Lipova, Radu Pop a obținut rezultat maxim. Echipa pe care o conduce a fost decretată cea mai bună din județ, a deschis șampania, dar – totodată – mai are de îndeplinit două obiective la fel de importante până la finalul acestei luni. În cele cinci sezoane, Pop a lucrat cu doar doi antrenori principali, Marius Grad și Flavius Sabău. Lângă echipă, au mai fost asistentul Alina Trif, antrenorul secund, Cosmin Trif, preparatorul fizic, Bogdan Hetco și fizioterapeutul Călin Petrică. Toți cei menționați au fost susținuți mereu de edilul Lipovei, Mircea Jichici, prezent și el azi la decernarea trofeului și a medaliilor de campioni pentru gruparea fotbalistică a orașului pe care-l păstorește. „Băieți, vă felicit pentru rezultate și vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Local în continuare, chiar și în Liga 3-a”, a spus succint Jichici în fața fotbaliștilor și staffului „șoimilor”.

Pop: „Am crezut în noi și, mai important, am crezut și ne-am rugat la Dumnezeu”

Chiar dacă mai sunt trei meciuri până la un sezon perfect, Lipova are motive de sărbătoare și pentru că a câștigat lupta cu Crișul Chișineu Criș și are motive de sărbătoare. „Astăzi pot spune că sunt un președinte de club împlinit. Acum cinci ani, când am repornit clubul din Lipova, alături de domnul primar, Mircea Jichici și consilierii de atunci, ne-am propus ca pe termen mediu, cinci-șase ani, să reușim să promovăm în Liga 3-a. Primul pas l-am făcut, câștigând campionatul, este meritul tuturor celor care au crezut în noi. Nu vreau să mă laud, dar am depus și eu personal eforturi mari pentru această mare reușită. Am fost prezent la antrenamente, cantonamente, meciuri de pregătire și oficiale. Nu doresc să omit și meritele lui Marius Grad, am o relație foarte bună cu el, este prietenul meu, dar acesta e fotbalul. Acum sunt alții și au reușit. Am crezut în noi și, mai important, am crezut și ne-am rugat la Dumnezeu să ne ajute. Pentru că un campionat se câștigă și cu sufletul, ne-am ocupat și de acest aspect și vreau să-i mulțumesc părintelui Valentin Herbei, de la biserica din Buhani, care s-a rugat tot timpul pentru noi și iată că am izbândit”, a menționat șeful Lipovanilor, care le-a transmis un mesaj de încurajare și principalilor rivali din sezonul ce s-a încheiat azi: „Iar domnului Cherecheși as vrea să-i mulțumesc pentru că, după meciul de la Sântana, a avut tăria de a ne ura bafta la baraj și ne-a spus să reprezentăm Aradul cu cinste. Dacă Dumnezeu ne ajută să ajungem în Liga 3-a domnule Cherechesi vă spunem doar că: <<Vă asteptam anul viitor lângă noi, să îngroșăm rândurile Ligii a 3-a cu cât mai multe echipe din județul Arad. Și sunt convins că veți veni pentru că la Chișineu Criș sunt mulți oameni care iubesc fotbalul și își doresc performanță>>”.

Dar, Radu Pop nu are obiectiv doar promovare în eșalonul trei. „Mai sunt trei finale, Cupa României și două meciuri de baraj. Ne-am dorit eventul, suntem aproape,  iar la baraj vrem să reprezentăm Aradul cu cinste. Mă bucur enorm că am adus onoare orașului Lipova, iar domnul primar Mircea Jichici, fost fotbalist al Lipovei, a fost alături de noi și a îmbrăcat cu mândrie un tricou de prezentare cu însemnele clubului și ne-a asigurat de tot sprijinul său pe mai departe. Mai mult decât atât, vin vești bune și din rândul oamenilor de afaceri din zonă, căci domnul Pletl ne-a transmis deja sprijinul puternicei sale firme de transport”, a adăugat președintele „alb-albaștrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.