O ultimă repetiție albă: Crișul Chișineu Criș – Șoimii Lipova 0-0

O ultimă repetiție albă: Crișul Chișineu Criș – Șoimii Lipova 0-0

Fiindcă sorții le aduc față în față de abia în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, Crișul și Lipova au repetat împreună pentru debutul în noua ediție a eșalonului trei. Deși meciul a început la ora 10, gradele Celsius nu au avut milă de cele două combatante, ce nu au reușit să modifice tabela.

Nici ocazii nu au fost prea multe, trei de ambele părți. De la gazde, Ianc și Modan au trimis pe lângă din postură de unu la unu cu Bujor, iar Budur a finalizat peste poartă. Un șut al lui Sulea prins de Mucha, două pătrunderi excelente ale lui Rusu în careu, finalizate cu pase fără adresă și mai ales în șut din întoarcere de la 18 metri razant cu transversala, marca Trabalka, au fost situațiile în dreptul „șoimilor”.

După succese pe linie până săptămâna trecută în meciurile verii, Crișul a bifat cel de-al doilea 0-0 consecutiv, după meciul cu Oșorhei. „Avem un echilibru pe ambele faze, deși mi-aș dori să și dăm goluri. Pe de altă parte, trebuie să admitem că relațiile de joc vor fi din ce în ce mai bune odată cu meciurile oficiale. E și normal să nu fim foarte omogeni la câte schimbări am făcut la nivelul lotului, schimbări necesare atâta timp cât vorbim de un eșalon superior. Astăzi, pe alocuri am cedat deliberat inițiativa Lipovei, făcând o repetiție pentru începutul sezonului, când întâlnim echipe bune, cu pretenții de promovare și ne dorim o organizare cât mai bună a jocului. Dar, repet, mi-aș dori să punem mai multe probleme în atac când ducem mingea în careul advers. Una peste alta, sunt mulțumit de lot, de felul cum băieții au fost receptivi la antrenamente, iar faptul că nu am luat gol în toată această perioadă de pregătire e un lucru pozitiv”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul nou promovatei de pe malul Crișului Alb.

Fiindcă portarul Filip a fost bolnav, iar Marc va juca în această seară la Liga 5-a, Lipova a utilizat doar doi juniori în formula de start.„Jocul din teren, relațiile sunt aceleași, Filip e al treilea nostru junior în campionat. Până la urmă, era important să facem o ultimă repetiție în fața unui adversar de calitate, ce nu ne-a lăsat prea multe spații și, deci, nu am avut prea multe ocazii. Cam așa vor fi toate partidele din noul campionat, așa că jucătorii trebuie să înțeleagă că nu îți poți permite să ratezi ocazii, adică trebuie să dai un gol la două-trei ocazii create. Altfel, sunt mulțumit de rimtul de joc de azi, după ce miercuri am avut parte de o partidă oficială destul de solicitantă. Am controlat, în general, ostilitățile, dar sunt mulțumit și de cum ne-am apărat la contraatacurile lor. Eu zic că suntem pregătiți, campionatul poate începe”,a spus Flavius Sabău, tehnicianul Șoimilor.

Formații:

Crișul: Mucha – Clej (46 Maghici), Al. Pavel, Gligor, Siminic – Gâlcă, Ianc, Lezeu (46 L. Bodri) – Piț, Modan, Budur. Din minutul 55 au mai intrat pe gazon: Dagău – Ciornei, Stegaru, Pirtea, Al. Mihai, Deliman.

Lipova: Bujor – Savin, Calvin, Bercu, Filimon – Poiană, M. Popa, S. Popa, D. Rusu – Sulea, Trabalka. Au mai jucat: Iova, Burlă, G. Buta, Dobrean, I. Pașcu, Stoin.

Arbitri: Andras Mako – Giorgian Jurcoi, Fabian Jurcoi.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.