Lipovanul Trabalka încheie turul Ligii a 3-a cu 14 goluri: „Cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova” + FOTO

Lipovanul Trabalka încheie turul Ligii a 3-a cu 14 goluri: „Cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova” + FOTO

Rezultatele mai modeste ale lipovanilor înainte de concluzia turului s-au datorat și blocajului golgheterului echipei. Kevin Trabalka nu mai marcase de pe 26 octombrie, contra Giarmatei, dar a făcut-o de două ori la Ghiroda, întorcând golul lui Baranyi.

Astfel, atacantul și-a făcut cadoul perfect la împlinirea a 22 de ani, cu două zile înainte de disputa din județul Timiș. „A fost un tur extraordinar atât pentru mine, cât și pentru echipă și cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova, de ce nu? Am făcut doar un meci slab în această toamnă, cel cu Reșița, celelalte două pierdute au fost contrar cursului jocului. Nu am început chiar bine partida de azi, am avut ratări incredibile la 0-0 și la 1-0, nu-mi venea să cred că am și avem atâta ghinion. Dar, fotbalul te răsplătește atunci când muncești. Cu această victorie într-o vacanță frumoasă, liniștită și binemeritată după acest tur terminat pe primul loc”, spune Trabalka.

Ca și golgheter al seriei a IV-a a Ligii a 3-a, cu 14 reușite, tânărul vârf crescut de UTA ar putea atrage oferte pe adresa sa în pauza competițională. „Înainte să văd aceste propuneri și mai vorbim apoi. Eu mă gândesc doar la Lipova, sper să marchez în continuare cât mai multe locuri pentru echipă. Pe de altă parte, depindem și de conducere, de obiectivul ce ne va fi trasat – probabil – în această iarnă”, a adăugat  Kevin Trabalka.

Despre o posibilă revenire a golgheterului său într-un eșalon superior (Trabalka a jucat pentru UTA și Rămnicu Vâlcea în Liga 2-a, dar și pentru Dinamo în Liga 1), a vorbit și antrenorul „șoimilor”. „Kevin mai are contract cu echipa, depinde de el dacă își va dori să plece în cazul unor oferte de mai sus. Mie nu-mi place să țin cu forța jucători la echipă, pentru că nu văd rostul”, a precizat și Flavius Sabău.

 

Galerie foto Ghiroda-Șoimii Lipova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.