Lipovanii Avram și Bretean – medaliați la Cupa României la skandenberg

Lipovanii Avram și Bretean – medaliați la Cupa României la skandenberg

Sportivii legitimați al Șoimii Lipova au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului la prima ediție a Cupei României la Skandenberg. Într-o competiție la care au participat peste 200 de „brațe de fier”, Paul Avram a câştigat medalia de aur la categoria -95 de kilograme seniori, la braţul drept şi medalia de argint la categoria Open, tot la braţul drept. În schimb, Robin Bretean a cucerit medalia de argint la Master -95 de kilograme.

„M-am pregătit foarte bine, obiectivul era un loc pe podium și iată că am reușit să fiu pe cea mai înaltă treaptă la categoria mea. La Open, unde au participat toți campionii de la fiecare categorie, am luat argint, în urma unui mare sportiv cu rezultate pe plan mondial și european, Andrei Chiprianov. Din păcate, la mâna stângă am avut o accidentare în pregătiri și nu am putut face față. A fost un nivel ridicat, echivalent cu un Campionat Național”, a spus Paul Avram

„Sunt mulțumit cu acest rezultat la Cupa României, după o competiție cu mulți sportivi. Fiind organizată pentru prima dată la Brașov, în centrul țării, competiția a permis accesul majorității celor care reprezintă ceva în acest sport, au lipsit doar câțiva sportivi cu prezențe internaționale. Anul acesta am terminat cu competițiile, ne vom pregăti pentru anul viitor, undeva în primăvară vor fi Campionatele Naționale ale României. Va fi momentul adevărului pentru noi, căci  încercăm să prindem lotul României ce va participa la cele mai importante competiții europene și mondiale de Arm Wrestling”, declară și Robin Bretean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.