Lipovanii au sărbătorit două locuri 2 la final de 2019, iar la anul: „Rezultatele vor fi și mai bune pe noul stadion, cu sute de spectatori în tribune”

Lipovanii au sărbătorit două locuri 2 la final de 2019, iar la anul: „Rezultatele vor fi și mai bune pe noul stadion, cu sute de spectatori în tribune”

Restaurantul Autohof Pletl Lipova a fost cadrul ultimei întâlniri a anului pentru cea mai bine cotată formație fotbalistică arădeană la nivel de seniori, după UTA. Șoimii Lipova are două locuri 2 la activ în anul 2019, unul obținut la finele stagiunii 2018-2019 a Ligii a 3-a și celălalt la capătul turului noii ediții de campionat. Cursa spre „argintul” din această iarnă chiar a meritat sărbătorită, la ritmul accelerat în care „alb-albaștrii” au punctat în clasament după startul ratat de sezon.

Spre deosebire de iarna trecută, când erau liderii seriei, la Lipova nu s-a mai vorbit despre promovare, dar asta nu înseamnă că parcursul din acest sezon este de neglijat. Dimpotrivă.

Banchetul tradițional care încheie anul fotbalistic la Șoimii Lipova s-a desfășurat tot la locația sponsorului Pletl, ca și în anii trecuți.

În cuvântul său, primarul orașului a mulțumit tuturor membrilor familiei Șoimii Lipova pentru contribuția lor la succesul echipei. „Nu pot să nu fiu mândru, ca toți lipovanii de altfel, că echipa de fotbal este pe onorantul loc 2 în acest an. Și, având în vedere că locul 1 este adjudecat din vară de Craiova, după alipirea ei brutală și dubioasă  în seria noastră, pentru noi sunteți pe primul loc, ca și la finalul lui 2018. Este o performanță de excepție, înseamnă că se muncește mult și bine, că noi toți am făcut un lucru bun și avem imboldul necesar pentru ca să sprijinim clubul și pe mai departe, fiecare cu ce poate, acolo unde își desfășoară activitatea. Anul viitor ne întoarcem acasă după mai bine de trei ani de pribegie, iar în fața a câtorva sute de lipovani meci de meci sunt sigur că vom avea performanțe și mai bune. Am fost și eu la meciurile din finalul turului, au fost adevărate spectacole fotbalistice, am fost încântat de ceea ce am văzut și mândru că sunteți fotbaliștii Lipovei. Felicitări tuturor și, bineînțeles, antrenorului Flavius Sabău pentru jocul foarte frumos pe care l-a imprimat echipei. Nu pot să nu mă bucur și de performanțele echipei de Liga 5-a, care este pe locul 1 și pentru care evoluează mulți tineri lipovani. Scurt, le transmit să promoveze și îi vom sprijini. La fel mă bucur de copiii lipovani de la juniori, viitorul de mâine al echipei mari. Și ei au șanse să facă o performanță, dar se vor mai da lupte grele anul viitor. Trebuie susținuți, o participare la o fază zonală de juniori ar fi o performanță excelentă pentru noi și o confirmare a proiectului bun pe care l-a gândit președintele Radu Pop. Îl felicit și pe el, este un om extraordinar, care face cinste Lipovei. Nu pot să nu aduc mulțumiri și sufletului echipei, doamnei Corina Pop, care se îngrijește permanent ca acești copii să aibă tot ce le trebuie pentru a putea să se gândească doar la fotbal. Tuturor vă le doresc din suflet Sărbători fericite și La mulți ani!”, a fost mesajul primarului Lipovei, Mircea Jichici.

„Mă bucur enorm de mult că sunteți mulțumiți de ce ați văzut la partidele noastre de fotbal. Pentru mine, ca antrenor, recunoașterea meritelor mă face să încerc să muncesc mai bine de acum încolo. Cred că mai avem mult de arătat împreună cu acești băieți de caracter în care eu am investit mare încredere și care au înțeles ceea ce le-am cerut să joace. Vrem să facem fotbal pentru noi și pentru suporteri, să facem ceva plăcut ochiului și să avem și rezultate. Sărbători fericite tuturor”, a completat antrenorul Flavius Sabău.

Trecerea spre unul dintre cele mai așteptate momente ale serii, respectiv premiile speciale, a făcut-o președintele Radu Pop: „Nimic nu s-ar fi realizat dacă nu erați voi toți implicați, fiecare pe bucățica lui. Fără domnul primar și domnii consilieri nu am fi avut banii necesari, fără suporteri și oamenii care au contribuit la buna organizare a meciurilor, nu ar fi putut acești copii să se exprime la adevărata lor valoare. Iar fără acești minunați jucători și antrenori, astăzi nu am fi avut motive de mândrie că suntem pentru al doilea an la rând în poziții de clasament extrem de onorante. Tuturor vă mulțumesc în numele clubului și ca semn de prețuire vă acordăm diplome de merit”

Iar distincțiile au curs una după alta pentru:

Virgilius Stamate – cel mai sufletist și agitat președinte de club

Radu „Prezi” Pop – pentru modul frenetic de agitație pentru copiii lui

Flavius „Profe” Sabău – pentru modul frenetic de agitație pentru copiii lui

Ladislau Elekes, Gheorghe Ardelean, Viorel Ștefănescu, Miahi Sucigan și Alexandru Bibarț – premii de excelență pentru suportul, devotamentul și serviciile aduse clubului

Radu Străinu –  suporterul anului

Oana Muntean și Michelle Nicole Păltineanu – suporterițele anului

Mirela Popa – mama tuturor răniților

Vlad Filimon – fotbalistul senior al anului

Denis Rusu – fotbalistul junior al anului

Denis Rusu – cel mai bun fotbalist al Lipovei în anul 2019

Distracția jucătorilor, perechilor lor și invitaților s-a întins până spre zorii zilei, când „șoimii” au intrat oficial în vacanță până la mijlocul lunii ianuarie.

 

4 comentarii


  1. Multumim Werni . Craciun fericit si voua si un an nou plin de sanatate si intelepciune . Iti multumim ca esti alaturi de noi .

   Răspunde

 1. Multa sanatate si bucurii Soimilor din Lipova !!! Sa vi se indeplineasca toate dorintele !!! ( Am fost si eu citeva ore la Lipova marti saptamina aceasta )

  Răspunde

 2. Sarbatori fericite ! In plus ..nu uitati ca Craiova lui Mititelu are de platit sume astronomice, dictate de UEFA, si s-ar putea…sa nu poata plati,…deci urmeaza sanctiuni si…poate …cine stie ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.