Lipova vrea să-și panseze rănile de la Hunedoara cu trei puncte în compania Giarmatei, dar și: „Să rămânem sus înainte de cele trei partide de foc”

Lipova vrea să-și panseze rănile de la Hunedoara cu trei puncte în compania Giarmatei, dar și: „Să rămânem sus înainte de cele trei partide de foc”

Șoimii Lipova a suferit prima înfrângere din acest sezon al eșelonului terț pe terenul Hunedoarei, după un meci în care elevii lui Sabău au irosit mai multe ocazii mari, inclusiv un penalty.

Vineri, liderul înfruntă pe Millenium Giarmata, echipă clasată pe locul 8, care în acest sezon a alternat rezultatele bune cu cele mai slabe. Despre atmosfera din vestiar și următorul adversar a vorbit „decarul” Lipovei, Sergiu Popa. „Am trecut peste eșecul de la Hunedoara, eram conștienți cu toții că va veni și acest moment, dar ni-l doream cât mai târziu. Acum ne pregătim pentru următorul meci, cel cu Giarmata, ne antrenăm ca pentru orice partidă și tratăm cu seriozitate adversarul. Cu Giarmata am jucat și anul trecut, chiar și în Cupa României, îi cunoaștem bine, au un antrenor dedicat, sunt jucători cu experiență dar și jucători tineri buni, precum Stupu, Călin sau Beloescu” e de părere mijlocașul.

Victoria cu Lugoj a fost una costisitoare pentru arădeni, care și-au pierdut căpitanul după un cartonaș roșu discutabil, absență care s-a văzut la Hunedoara. „La noi, va reveni în echipă Calvin după suspendare, dar va sta Filimon pentru cumul de cartonașe galbene. Accidentat este doar Iova, în rest toți suntem la antrenamente și nu avem decât un gând, să câștigăm vineri. Vrem să rămânem acolo sus, mai ales că urmează de săptămâna viitoare un șir de trei partide de foc, Alba Iulia, Cugir și Reșița” a mai punctat Popa.

Partida dintre Șoimii Lipova și Millenium Giarmata va avea loc vineri, de la ora 15:00, pe arena din Pîncota.

Formații probabile:

Lipova: D. Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Burlă – Poiană, S. Popa, M. Popa, D. Rusu – Trabalka, Sulea.

Giarmata: Narița – Cochințu, Gavruţă, Covăsală, Sporin – Stupu, Ferţu –  Rosenblum, M. Călin, Popan  – Beloescu.

Arbitri: Cătălin Roșu (Sălaj) – Cristian Mureșan, Gheorghe Tarba (ambii din Maramureș)

Observatori: Alexandru Rojneai ( Alba Iulia), Ioan Rădulescu ( Tg. Jiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.