Lipova țintește noi puncte pe terenul „clientului” ghirodan! Iliescu: „Sperăm ca seria victoriilor să continue și sâmbătă!”

Lipova țintește noi puncte pe terenul „clientului” ghirodan! Iliescu: „Sperăm ca seria victoriilor să continue și sâmbătă!”

De când a promovat în Liga 3-a, Șoimii Lipova a avut un „client” constant în CSC Ghiroda, ce de anul trecut și-a alipit la denumire și Giarmata Vii. Patru meciuri oficiale s-au disputat între cele două echipe și toate au fost câștigate de formația din județul nostru: 3-2 și 3-1 (în deplasare), respectiv 4-1 și 1-0 (acasă).

La succesele din stagiunea 2017-2018 a contribuit și portarul Adelin Iliescu, care a redevenit din această vară „șoim”, după paranteza Oțelul Galați. „Am revenit cu plăcere la Lipova după un sezon la Galați, de unde am crezut că voi reuși să fac mai saltul la Liga 2-a. Am ținut în permanență legătura cu cei de aici și a contat foarte mult pentru mine faptul că am fost dorit de domnul președinte Pop și de domnul antrenor  Sabău. Despre Ghiroda îmi amintesc că aveau echipă bună chiar și în urmă cu doi, acum sunt chiar mai buni. Au și început bine campionatul, dar sper ca șirul de patru victorii din campionatele trecute să continue și sâmbătă. Mă bucur că au trecut meciurile în care păream blocați într-un joc bun, dar fără rezultate. Acum am legat și victoriile și asta se datorează muncii serioase pe care am făcut-o cu toții în această perioadă”, spune portarul de 20 de ani al „alb-albaștrilor”.

De câteva runde, Iliescu are în fața sa mijlocași reprofilați în fundași, respectiv, Nagy, Lazea, Polgar și Prună. „Modificările tactice făcute de antrenor au dat rezultate, pe mine cred că mă avantajează un pic pentru jocul de picior. Mijlocașii care evoluează pe post de fundași centrali, fiind tot pe profil defensiv, joacă repede și scot mingea din zona centrală. În rest, treaba mea este aceeași”, a mai explicat apărătorul buturilor lipovane.

Ghiroda vine după un succes la Sebiș și pare să aibă un moral bun înainte de partida de pe teren propriu, de sâmbătă, de la ora 15. Antrenorul Tavi Benga se bazează și pe arădenii Alex Sabău și Ionuț Ianc, ambii fiind titulari la Sebiș sâmbăta trecută.

Formații probabile:

Ghiroda: Barbu – Semeniuc, Bocşan, Bâte, Al. Sabău –  Jichic, Ianc – Mancaş, Silaghi, Budur – Baranyi.

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, Lazea, Prună – Vlad, M. Popa, Simion, Istrate – D. Rusu, Sulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.