Lipova și-a luat trei juniori de la Drobeta și câte unul de la Petroșani și Oradea

Lipova și-a luat trei juniori de la Drobeta și câte unul de la Petroșani și Oradea

Unul dintre capitolele ce le dau mari dureri de cap divizionarelor trei arădene e legat de juniori. Oarecum surprinzător, deși e nou promovată și nu a avut în lot anul trecut niciun fotbalist Under 19, Șoimii Lipova pare să-și făcut cel mai bine temele în această vară. Se știe că președintele Pop și antrenorul Sabău au fost la „zona” de la Cluj rezervate juniorilor A1, unde au remarcat câțiva junior, iar pe unul dintre ei au reușit să-l convingă să devină „șoim”. Este vorba despre Raul Stoin (foto), de la Jiul Petroșani, un fundaș stânga de 17 ani, care a trecut și de „trialul” din urmă cu două săptămâni, de la Sâmbăteni.

Tot după cele patru antrenamente, respectiv câteva meciuri școală, lipovanii au mai oprit în lot trei fotbaliști de la Drobeta Turnu Severin, respectiv: Mădălin Păulescu (18 ani, fundaș stânga), Mădălin Lăcustă (18 ani, mijlocaș dreapta/central) și Cosmin Turai (17 ani, fundaș dreapta). În fine, de la CSS Bihor a venit David Lupșe, un fundaș central care poate evolua și pe stânga, de 17 ani. Toți acești fotbaliști și-au obținut dezlegările de la fostele echipe și au devenit jucătorii Lipovei pentru cel puțin un an de zile. Cei cinci juniori se adaugă altor patru sosiți împrumut de la UTA, respectiv Ovidiu Mandache, Adrian Vasile, Rareș Deta și Andrei Morar.

Probabil, mâine seară, cu ocazia primului amical al verii, disputat chiar în compania echipei emblemă a județului, tinerii „șoimi” sosiți recent la echipă nu vor fi utilizați, dar stafful tehnic îi va integra încetul cu încetul în echipă. În schimb, cu ocazia testului cu UTA (ora 18,30, cel mai probabil la Șiria), Dumitru Copil își va înfrunta pentru prima oară foștii colegi din „alb-roșu”. Bujor, Piț, Bier, Calvin, Simion și Trabalka sunt ceilalalți lipovani care au îmbrăcat la un moment dat și tricoul „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

2 comentarii


  1. Felicitari Radu, tu tot timpul ai cate o surpriza placuta pentru echipa!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.