Lipova și-a reluat antrenamentele fără Burlă și Dardai, dar cu alți 7 juniori! Sânnicolau Mic – „cartier general” pentru „șoimi”

După Progresul Pecica, alte două divizionare terțe arădene s-au întors din vacanța de vară. Șoimii Lipova e singura care s-a reunit în municipiu, mai precis în cartierul Sânnicolau Mic, acolo unde va și rămâne pentru toată pregătirea estivală. Flavius Sabău a avut sub comandă un lot de jucători destul de tânăr, mai ales după mutările din această vară. La reunirea lotului șeful secției fotbal, Radu Pop, le-a prezentat băieților noul președinte al clubul Șoimii Lipova în persoana domnului Virgilius Stamate, care le-a urat baftă și tot sprijinul lui.

Vicecampioana seriei a IV-a a Ligii a 3-a se despărțise de Cristi Poiană, Calvin Ali Tombaye și David Filip, însă recent și de fundașii Bogdan Burlă și Denis Dardai. „La capitolul plecări va mai fi de săptămâna viitoare și Denis Rusu, care se va transfera în Italia. Apoi, din păcate, Cristian Gherasim va suferi o operație mai complicată la genunchi și va lipsi tot campionatul. Avem nevoie de soluții și pentru asta am mai apelat în special la câțiva juniori. Mai avem în pregătiri doi portari, pe David Bițiș, de 2001 și pe Raul Buta, de 2003, ambii din Oradea. Apoi, au mai venit fundașul lateral, Andrei Feti , de 2000, de la CNP Timișoara și mijlocașul Alex Hațegan, junior de 2001, de la UTA. Și pepiniera noastră produce, deocamdată am apelat la mijlocașul central Răzvan Gherman, atacantul Andrei Rusu și fundașul central, Sergiu Crișan”, a spus Radu Pop, președintele secției de fotbal a „șoimilor”.

Ex. cermeianii Norbert Polgar, Darius Dolga, Michel Vlad și Victor Prună, plus portarul de 19 ani, Adrian Maximilian Pădure, de la CNP Timișoara, sunt achizițiile verii la Lipova. În plus, Alex Simion a revenit din împrumutul de la Zăbrani. La dispoziția lui Sabău e din nou și Andrei Sulea, accidentat la coaste pe finalul stagiunii trecute: „Azi chiar îl sărbătorim pe Andrei, un fotbalist care ne-a lipsit în ultimele etape, decisive pentru obiectivul nostru. Îi urăm <<La mulți ani!>>, sănătate, bucurii și să dea cât mai multe goluri în tricoul Lipovei”, a mai transmis Pop, care a și programat o activitate mai specială pe finalul primei săptămâni de pregătire: „Vom merge la un team building pentru a ne cunoaște mai bine. Ne jucăm cu pistoale laser, facem echipe, ne apărăm și atacăm împreună, vrem să socializăm și să integrăm toți nou-veniții”.

La mijlocul săptămânii viitoare, „alb-albaștrii” au programat un prim amical la Șiria. Restul adversarilor din meciurile de verificare sunt: Frontiera Curtici (24 iulie), Luceafărul Oradea (27 iulie), Unirea Sântana (31 iulie), ACS Ghiroda (3 august), ACS Dumbrăvița (10 august) și Victoria Felnac (17 august). Absolut toate partidele vor fi disputate în deplasare de „șoimi”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.