Lipova și-a luat adio de la Liga 2-a, dar își apără locul pe podium: „Să ne luăm revanșa în fața Avrigului!”

Lipova și-a luat adio de la Liga 2-a, dar își apără locul pe podium: „Să ne luăm revanșa în fața Avrigului!”

Deși la pauza dintre tur și retur am avut trei echipe arădene pe podiumul seriei a IV-a a Ligii 3-a, CSM Școlar Reșița va fi – probabil – echipa ce va intra în anticamera primului eșalon. Șoimii Lipova a cea care a rămas în „cărți” timp de 28 de etape, însă chiar derby-ul cu trupa din Valea Domanului au scos-o din cursă.

Mai mult, „alb-albaștrii” au pierdut și poziția secundă în favoarea Dumbrăviței, iar Cermeiul îi suflă în ceafă de pe locul 4. „Vestiarul a trecut peste deziluzia derby-ului pierdut și a ratării promovării. Rămânem cu experiența unui campionat în care clubul a avut un obiectiv îndrăzneț. Oricum, s-a realizat o performanță importantă și anume aceea ca după doar doi ani de Liga 3-a să te clasezi pe podium. Nici un loc 3 nu este chiar ușor de obținut. Eu am mai trăit momente din acestea cu UTA, am ajuns doi ani la rând pe locul 3 în Liga a 2-a și am pierdut barajul de promovare în primul eșalon.Sper ca această experiență să fie de folos echipei, iar în noul campionat să facem o cursă pentru promovare, iar de această dată sperăm să fie și câștigătoare”,spune Bogdan Burlă.

Cel mai probabil, puternicul fundaș stânga va fi titular în ultimele două runde ale stagiunii după accidentarea lui Filimon. Iar la rând urmează Avrigul, sâmbătă, la ora 18. „Avem datoria să încheiem cu capul sus campionatului. Așadar, mergem să câștigămla Avrig, mereu am jucat cu gândul la victorie indiferent cu cine și unde am jucat. În tur, am pierdut nemeritat acasă cu formația din Sibiu. Am dominat tot meciul și ne-au bătut pe final. Așadar, ne încearcă și un sentiment de revanșă, sperăm să reușim să ne impunem”,a adăugat Burlă.

Banyoi, Sulea, Gherasim și Dobrean sunt ceilalți fotbaliști ai Lipovei care vor absenta la Avrig.

Formații probabile:

Avrig: Băilă – Simion, Natea, Condrea, Cornea – Stelea, Vlad, Bărculeț, Lascu – Schneider, Bucur.

Lipova:D. Filip – Stoin, Calvin, Vasiu, Burlă – Poiană, Lazea, M. Popa, D. Rusu – Istrate – Trabalka.

Arbitri: Cristian Anghelina – Șerban State (Argeș), Pompiliu Barbu (Craiova).

Observatori: Marius Zgovencu, Emanoil Popescu (Târgu Jiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.