Lipova și-a asigurat prezența în play-off, dar Pop e dezamăgit de unii jucători: „Avem ceva surprize!”

Lipova și-a asigurat prezența în play-off, dar Pop e dezamăgit de unii jucători: „Avem ceva surprize!”

Calcule respectate la Periam, cu toate că golul de 3 puncte al Lipovei, al doilea stagional al lui Bozian, a venit spre final. Până în minutul 71, scorul dintre echipa de pe ultimul loc și cea de pe locul 2 în C8 era egal, 1-1, după reușitele semnate Gălățan (50), respectiv Sahli (16).

Până la urmă, succesul „șoimilor” e meritat. „Când te joci cu ocaziile, mai poti păți să iei gol la o fază care nu anunța nimic. A fost un meci de luptă, s-a dezghețat terenul la Periam și a fost greu să construim. Important este că s-a terminat cu bine, am câștigat și suntem matematic în play-off. Acesta este primul obiectiv pe care ni l-am propus în vară, apoi vedem ce facem mai departe”, a spus Radu Pop, președintele lipovanilor după ultimul meci al anului

Într-adevăr, Lipova s-a redresat după un start de sezon slab, prima victorie sosind de abia în runda a 6-a, tot contra celor de la Periam, da acasă. „Important este că suntem bine, sănătoși, mai continuăm o săptămână și apoi luăm vacanță o lună de zile. Sunt dezamăgit, nu atât de locul ocupat, cât de prestația unor fotbaliști. Vom face o analiză mai amănunțită și ne vom despărți de unii jucători și avem și ceva surprize. Lupta pentru primele două locruri va fi foarte dură și vrem să fim pregătiți. Și fiindcă a fost ultimul meci al anului, am dori să le urăm susținătorilor, suporterilor și tutoror celor care fac parte din marea familie Șoimii Lipova <<Sărbători fericite!>>, sănătate și liniște sufletească”, a mai spus Pop.

 

Un comentariu


  1. Cine doreste sa vada meciul full, maine la ora 15 pe youtube
    Darius Luchian, dati un search si un subcribe

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.