Lipova rămâne fără succes la Cermei în Liga a 3-a! Sabău: „Vreau să rămânem cu partea pozitivă, am dominat și am egalat în inferioritate numerică” +FOTO

Lipova rămâne fără succes la Cermei în Liga a 3-a! Sabău: „Vreau să rămânem cu partea pozitivă, am dominat și am egalat în inferioritate numerică” +FOTO

Șoimii Lipova rămâne fără succes pe terenul din Cermei în Liga 3-a. Mai mult, „alb-albaștrii” au fost la câteva secunde de un al doilea eșec după acel usturător 1-5 din primăvara lui 2019. Între timp a mai fost și un 1-1,  ca și astăzi, rezultat la care „șoimii” rămân pe locul 2, la egalitate de puncte cu ACS Poli, dar un golaveraj superior și meciul direct în favoarea lor.

Flavius Sabău a le-a dat credit fotbaliștilor care au început meciul câștigat cu 3-0, la Caransebeș. „Am jucat cu echipa de la Ezeriș, am vrut să le dau continuitate, dar și mă așteptam la un meci mai greu pe un teren un pic mai rău. Dar, terenul a fost bun, nimic de comentat. În prima parte nu prea am reușit să fim periculoși cu toate că am avut posesie și am luat un gol pe greșeală personală. Pe altă greșeală majoră am luat cartonașul roșu și a trebuit să alergăm după egalare”, a comentat, pe scurt, desfășurarea disputei de astăzi Flavius Sabău.

Altfel, antrenorul „șoimilor” găsește și aspecte pozitive. „Vreau să rămânem, totuși, cu partea pozitivă. În a doua repriză, în zece oameni, am dominat, am marcat, am avut și o bară, oricum mai este mult până departe. Este important că avem mentalitate destul de bună, reușim să punem probleme și să controlăm jocul chiar și în inferioritate numerică. E  a doua oară când jucăm cu un om în minus și reușim să scoatem un rezultat pozitiv în condițiile date. Rezultatul a fost echitabil rezultatul la ce s-a jucat”.

Cotată cu prima șansă la câștigarea seriei după cele două locuri 2 cucerite în sezoanele precedente, Lipova e a doua, în spatele conjudețenilor de la Crișul, dar pe unul dintre locurile ce duc la barajul de promovare în Liga 2-a.

Galerie foto Gloria LT Cermei – Șoimii Lipova  1-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.