Lipova poate rezolva „ecuația” barajului chiar în „fieful” liderului reșițean! Susan: „Să nu mai facem greșelile din ultimele deplasări”

Lipova poate rezolva „ecuația” barajului chiar în „fieful” liderului reșițean! Susan: „Să nu mai facem greșelile din ultimele deplasări”

La cum s-a jucat sâmbăta trecută pe noua arenă din Lipova, „șoimii” au scos maximum din confruntarea internă cu CSC Ghiroda Ghiroda și Giarmata Vii, adică o remiză ce o duc foarte aproape de barajul de promovare în Liga 2-a. „Alb-albaștrii” i-au ținut pe timișeni la 4 puncte sub ei și mai au nevoie un singur succes din două partide împotriva unor formații ce nu mai au miză pe acest final de play-off, ci vor juca doar pentru glorie și onoare.

Prima dintre aceste dispute vine sâmbătă, de la ora 18, pe arena „Mircea Chivu”, din Reșița, acolo unde echipa lui Călin Cheregi a câștigat deja și matematic seria și așteaptă să vadă cu cine va juca la baraj, dintre Filiași și Târgu Cărbunești. Apoi, concluzia play-offului se va scrie pe Mureș, odată cu vizita Crișului. „Am avut o partidă dificilă cu Ghiorda, un adversar foarte bun ce avea mare nevoie de victorie. Nouă ne-au lipsit câțiva titulari, toți accidentați, am fost și obosiți după intermediara cu Crișul, în care am fost întorși de la 2-0 și am acuzta șocul și mental. Dar, e bine că am reușit să scoatem un egal cu care îi ținem la distanță pe Ghiroda, avem ambele echipe același program, aceiași adversari, cele patru puncte distanță ar trebui să ne asigure calificarea la baraj. Până una alta, mergem la Reșița cu încredere pentru un rezultat pozitiv. Îi cunoaștem bine, ei deja sunt calificați la baraj, dacă nu mai facem greșelile de la ultimele deplasări putem să nu pierdem. Sperăm să-și revină mare parte dintre băieții accidentați ca să facem față liderului seriei. Chiar dacă am trecut prin două jocuri fără victorie, moralul nostru este bun. Mai avem două finale și nu vrem să ratăm acum, la final barajul, acesta fiind și obiectivul Lipovei din acest sezon”, anunță Sebastian Susan, mijlocașul central cu care Adi Abrudean a lucrat atât la Sebiș, cât și la Crișul. Susan are 5 goluri stagionale și patru pase decisive.

Problemele medicale ale Lipovei vizează în special atacul, Popovici și Modan fiind incerți, iar Jichici este suspendat. Accidentat era și Petruț, iar Cristiu revine după o lună de zile în afara gazonului.

Formații probabile:

Reșița: Zimmermann – Gomboș, Bărboianu, Ardei, Fota – Velcotă, I. Popescu – Negru, Drăghiceanu, Chera – Gakou.

Lipova: Buta – Sabău, Giosu, A. Popa – Clej, D. Pop, Susan, Pamfile – Gavrilă, Modan (D. Rusu), O. Bulza.

Arbitri: George Roman (Timişoara) – Raul Ghiciulescu, Călin Cimponeriu (ambii din Lugoj)

Observatori: Filon Mărginean (Alba Iulia), Ionel Poclid (Timişoara)

FOTO: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.