Lipova încearcă să păstreze media bună de puncte și goluri ale arădenlor în fața Dăeștiului, se deblochează și Banyoi? „Îmi aștept rândul!”

Lipova încearcă să păstreze media bună de puncte și goluri ale arădenlor în fața Dăeștiului, se deblochează și Banyoi? „Îmi aștept rândul!”

Șoimii Lipova a fost singura divizionară terță arădeană ce nu a câștigat runda trecută, însă și punctul poate fi considerat prețios, atâta timp cât „alb-albaștrii” au revenit de la 0-2 pe terenul Ghirodei și Giarmata Vii.

Cu toate că a pus la păstrare 7 puncte în ultimele trei runde, „șoimii” nu pot fi mulțumiți de poziția în clasament, iar vizita celor de la Dăești e un bun prilej de a avansa. Nou promovata formație vâlceană tocmai a pierdut pe teren propriu cu Sebișul și nu pare a fi în cea mai bună formă sportiv pentru confruntare de vineri, de la ora 14, de pe arena „Podgoria”, din Pâncota.

La Lipova au început să înscrie și atacanți cu excepția lui Andrei Banyoi, care a rămas puțin dator în acest debut de sezon. „Ne antrenăm foarte bine, ne facem treaba cum putem de bine. După cum s-a văzut în ultimele partide, reușim să dăm și goluri, ne-am descătușat și cred că vom avea în continuare o serie pozitivă, cu o serie de victorii. Abia aștept și primul meu gol din acest sezon, sper să joc cât mai mult și să marchez. Încă nu am făcut-o într-un meci oficial la prima echipă, doar la echipa a doua, în Liga 5-a, unde joc meci de meci. Îmi prind bine și aceste partide, căci sunt pregătit oricând să joc din primul minut, dacă antrenorul apelează la mine. Am colegi valoroși în avanposturi, toți se pregătesc foarte bine și cu ambiție pentru a fi titulari, dar îmi aștept și eu rândul. Sunt sigur că o să am șansele mele în aceste ultime etape ale turului și vreau să profit de ele”, a spus atacantul de 19 ani, născut la Iclod, în județul Cluj.

Cu ocazia vizitei celor de la Dăești, Flavius Sabău nu va putea conta pe Michel Vlad, suspendat pentru cumul de „galbene”, iar Bicuschi, debutant etapa trecută, este incert. M. Popa are în continuare probleme la inghinali și va rămâne și el în tribună. Până acum, vâlcenii lui Gabi Mangalagiu au încasat nu mai puțin de zece goluri în precedentele trei deplasări în județul nostru, dar au și plecat cu 3 puncte de la Cermei, în timp ce la Chișineu Criș și Pecica au pierdut clar. Ca să nu mai vorbim de eșecul cu 3-1 chiar sâmbăta trecută, pe teren propriu, cu Național Sebiș.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, Dolga, Filimon – Istrate, Lazea, Simion, Prună – D. Rusu, Sulea.

Dăești: Marinoiu – Vasile, Iordache, Bucei, Lăzărescu – Rizea, Neacșu, Pîrvu – L. Săraru, Fl. Costea, Proteasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.