Lipova are probleme cu portarii și a anulat cel de-al treilea amical estival cu Ripensia, „șoimii” iau împrumut un polist de 20 de ani

Ripensia şi Şoimii Lipova ar fi trebuit să se întâlnească mâine dimineaţă, pe arena din Ciarda Roşie, în cadrul unui al treilea amical estival. Cele două își împărțiseră victoriile până acum: 3-2 pentru lipovani la Timișoara și 4-1 pentru teamul lui Petruescu la Sânnicolau Mic, iar „finala” nu se va mai juca.

Lipovanii au declinat pe ultima sută de metri invitația și asta pentru că ambii săi portari sunt accidentați. Iliescu (foto 1) are probleme cu spatele, iar Buta are degetul inelar fracturat. „Mai era varianta să apere Bujor, antrenorul nostru cu portarii, dar nu mai intrase în poartă de trei ani de zile. Ne pare rău dacă le-am încurcat planurile celor de la Ripensia, dar asta e situația”, ne-a declarat Radu Pop, președintele Lipovei.

În altă ordine de idei, sub comanda lui Flavius Sabău a ajuns unul dintre fotbaliștii talentați ai Timișoarei. Mijlocașul stânga, Fabio Trip (foto 2, 20 de ani) va fi împrumutat la divizionara terță până în vara anului viitor, urmând să acopere lipsa lui Dennis Rusu, plecat la UTA. Trip a debutat la Liga 2-a în culorile „alb-violeților” și a avut șansa să joace și la Rapid în sezonul 2018-2019 a Ligii a 3-a, însă nu s-a acomodat și s-a întors pe Bega după o lună de antrenamente la București.

După ce nu a jucat în etapa inaugurală din Liga 2, ca urmare a cazurilor de Covid-19 din tabăra celor de la FCU Craiova, Ripensia va susţine primul meci oficial de abia în weekend-ul 11-12 septembrie, când va evolua la Ploieşti, cu Petrolul. Timişorenii au etapă liberă în acest sfârşit de săptămână, ca urmare a numărului impar de echipe.

Şoimii Lipova ar putea debuta în noua stagiune din Liga a III-a ptot în acel weekend, dar FRF nu a anunţat componenţa seriilor şi nici nu a stabilit încă ţintarul.

2 comentarii


  1. Interesant…Foarte interesant as spune….Se pare ca Opric este a 4-a varianta de portar la UTA acum…Cred ca ar fi o solutie buna,ca sa nu frece banca….Ma rog….

    Răspunde

  2. Din ce se aude Lipova l-ar vrea pe Rosca Alexandru portarul de 2003 de la Uta .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.