Juniorul Rusu, tot mai determinant pentru jocul Lipovei: „Cu cât este mai greu, cu atât mai frumoase sunt victoriile”

Juniorul Rusu, tot mai determinant pentru jocul Lipovei: „Cu cât este mai greu, cu atât mai frumoase sunt victoriile”

Chiar dacă are numai 18 ani, Dennis Rusu e unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la Șoimii Lipova. Când a absentat mijlocașul de bandă stânga de pe teren și s-a întâmplat în trei ocazii în acest retur, „alb-albaștrii” au cam pierdut puncte.  Cinci la număr, la Cermei și Lugoj, plus cele 3 de la Dumbrăvița, când chiar Rusu a fost eliminat de pe teren în debutul părții secunde.

Contra Hunedoarei, fotbalistul crescut la Oradea a fost din nou decisiv prin golul ce a dat semnalul trezirii lipovane și alte asisturi. „Chiar dacă am fost conduși la pauză, eu zic că am făcut un meci bun timp de 90 de minute. Au fost ocazii și în prima repriză, doar că nu am marcat. La pauză ne-am mobilizat în vestiar și am ieșit hotărâți să câștigăm. A fost un șir de trei goluri frumoase, muncite, care au întors soarta partidei”, spune fotbalistul aflat și în circuitul naționalei Under 18.

De două runde, „șoimii” au pierdut prima poziție în clasament în favoarea celor de la CSM Școlar Reșița, dar promovarea în seria a IV-a se joacă. „Mai sunt șase etape, le pregătim cu atenție și vrem să scoatem maxim din ele. Echipa din fața noastră va veni la Pîncota spre finalul campionatului, dar trebuie să fim concentrați și până atunci, căci toate meciurile sunt grele. Dar, de aceea ne-am făcut fotbaliști, să luptăm cu oricine. Și, cu cât este mai greu, cu atât mai frumoase sunt victoriile”, mai afirmă Rusu.

Tânărul fotbalist a strâns 7 goluri în 25 de etape în acest sezon în tricoul Lipovei, dar pasele decisive pentru colegii săi sunt duble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.