Filimon, înger și demon pentru lipovani: „Să ne regăsim pofta de gol, sunt dezamăgit că arbitrii ne vânează și acasă”

Filimon, înger și demon pentru lipovani: „Să ne regăsim pofta de gol, sunt dezamăgit că arbitrii ne vânează și acasă”

Randamentul scăzut al atacanților săi l-a obligat pe Flavius Sabău să identifice alte soluții pentru linia de atac și a apelat la Vlad Filimon în confruntarea de pe teren propriu cu Fortuna Becicherecu Mic. Fotbalistul de bandă stânga, care în ultimele sezoane a fost reprofilat fundaș, mai evoluase în ofensivă în tricourile celor de la Gloria și Ineu, tot în eșalonul trei, dar și la Lipova, în Liga 4-a și, ca mersul pe bicicletă, unele lucruri nu se uită.

„Fili” a reușit „dubla” în poarta lui Costoaie, pentru ca apoi să fie trimis la vestiare de un arbitru mai catolic decât Papa. „A fost un meci frumos, pe care meritam să-l câștigăm, dar, din nou, s-a întâmplat ceva și rămânem doar cu un punct. Sunt destul de nervos, de dezamăgit, pentru că arbitrii ne vânează inclusiv pe teren propriu. La al doilea galben încasat, a fost umăr la umăr, am intrat în adversar, dar am încercat să mă feresc. Am mai jucat atacant chiar și la Lipova în Liga 4-a, am fost chiar și golgheter, după care am fost coborât în linia de fundași. Am jucat aproape peste tot, mai puțin în poartă, important este să-mi ajut echipa indiferent unde sunt folosit”, a spus fotbalistul „șoimilor”, care a înscris după acțiunile lui Vlad și Rusu în disputa cu timișenii lui Luță.

Ca și colegii săi, dar și antrenorul Sabău, Filimon remarcă absența golgheterului stagiunii trecute în C4. „Simțim lipsa lui Trabalka, el era marcatorul. Spre el curgeau pasele și asigura mare parte din golurile echipei. Acum ne este mai greu, dar sper să ne revenim. În primul rând, trebuie să ne recâștigăm pofta de gol, să marcăm mai ușor și să câștigăm meciuri”, a adăugat polivalentul fotbalist al lui Sabău.

Cu cele două goluri reușite vinerea trecută, Vlad Filimon e deja golgheterul Lipovei. Anul trecut, după runda a 7-a, Kevin Trabalka înscrisese deja 9 goluri în contul „alb-albaștrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.