Eveniment caritabil la Polivalentă: UTA, Șoimii Lipova și presa arădeană joacă pentru familia din Firiteaz ce și-a pierdut casa în preajma Sărbătorilor


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Vineri, 21 decembrie, la Sala Polivalentă, va avea loc un eveniment caritabil organizat de TV Arad, ai cărui invitați speciali vor fi jucătorii cluburilor UTA și Șoimii Lipova. Scopul „triunghiularului” este strângerea de fonduri pentru o familie cu 7 copii din satul Firiteaz căreia i-a ars casa cu puține zile înainte de Sărbătorile de iarnă.

Trei echipe vor intra pe parchet în cadrul evenimentului: UTA (Ciprian Rus, Adrian Suslak, Rafael Iuga, Alexandru Nistor, Norbert Polgar + doi juniori de la grupa de 2009 – David Burtă și Luca Dehelean), Șoimii Lipova (Gabriel Buta, Bogdan Burlă, David Filip, Denis Rusu, Flavius Sabău, Andrei Sulea și Kevin Trabalka) și o selecționată a presei arădene. De față va fi și fostul golgheter al UTA-ei, Adrian Petre.

Așadar, fanii fotbalului arădean și nu numai sunt așteptați mâine pentru a urmări partidele și pentru a face donații în sprijinul familiei Drăgan. Banii strânși vor fi utilizați pentru construcția unei noi locuințe pentru cei 7 copii și părinții lor.

Evenimentul începe la ora 19,30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.