Diferență de valoare și pregătire: Podgoria Șiria – Șoimii Lipova 0-7

Vicecampioana seriei a IV-a a Ligii 3-a a încheiat cea de-a doua săptămână de pregătire estivală cu un prim test. Șoimii Lipova s-a deplasat la Șiria pentru disputa cu divizionara a cincea, Podgoria, care tocmai și-a încheiat vacanța. Diferența de valoare și pregătire a fost evidentă astfel că partida s-a încheiat cu succesul clar al trupei lui Sabău: 7-0.

Cum s-au marcat golurile:

0-1: Corner Vlad, Banyoi a marcat cu capul.

0-2: Corner Vlad la colțul scurt, Polgar a marcat cu capul.

0-3: Țesătură de pase și finalizare Trabalka din careu

0-4: După o nouă acțiune colectivă, Covaci marchează din stânga, pe sub portar

0-5: Contraatac Lipova, Istrate a pasat în gaură pentru Trabalka, acesta a culcat portarul și a marcat

0-6: După un atac prelungir, Sulea l-a găsit Trabalka demarcat pentru scorul de tenis

0-7: Un nou assist al lui Istrate și Trabalka face „hatrick-ul” cu o boltă peste portar.

Lipovanii au contat în premieră pe alți patru juniori, respectiv portarii Raul Buta (născut în 2003) și David Bitiș (2001), ambii proveniți de la LPS Oradea, fundașul Nicolae Cin (2000), fost la CNP Timișoara și mijlocașul Daniel Covaci (tot 2000), de la CFR Cluj. În partea a doua, lipovanii l-au împrumutat pe portarul Cristian Gîrnod (2000, de la Gaz Metan Mediaș) celor de la Șiria. „Ne-am atins obiectivul. Am avut o posesie foarte bună, băieții au respectat tot ce am pregătit și ne-am propus cu acest meci. Săptămâna viitoare schimbăm ritmul, vom avea două partide, miercuri la Curtici și sâmbătă la Luceafărul. Continuăm și testele, îi mai urmărim o săptămână pe noii veniți. Sunt interesanți, oricând un junior de calitate ne prinde bine, mai ales că sunt șanse mari să ne despărțim de Denis Rusu, titular incontestabil în campionatul trecut”, a spus Flavius Sabău la finalul partidei de pe arena „Otto Greffner”.

Formații:

Șiria: Pricopie (Gârnod) – Oprea, Hojda, Rusu, Filipaș – Schuller, Căta, Cotoc, Buboi – Tulac, Srecicov. A mai jucat: Jurj.

Lipova, prima repriză: Pădure (30 Buta) – Nagy, Cin, Polgar, Stoin – Vlad, M. Popa, Lazea, Hațegan – Obrad, Banyoi.

Lipova, repriza a doua: Buta (60 Bitiș) – Savin, Cin, Abel Popa, Filimon – Prună, Istrate, Simion, Covaci – Trabalka, Sulea.

2 comentarii


  1. Baaa, da nu scrieti ca a lipsit Bercu care se afla e in probe la Hermandstadt?

    Răspunde

  2. Vei fi dezamagit sa afli nu a fost la Sibiu dar a fost in Moldova sa dea probe . Nu vor spuna daca la Botosani sau Iasi dar se stie sigur ca a foat in Moldova.. oferta pentru el probabil este la prezidentu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.