De Ziua Naţională a României , micuţii de la secţia de Judo a Oraşului Lipova au avut parte de o competiţie specială

De Ziua Naţională a României , micuţii de la secţia de Judo a Oraşului Lipova au avut parte de o competiţie specială

Cu ocazia marii sărbători naţionale – 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, micuţii judoka din cadrul Clubului Copiilor Lipova si Clubului Sportiv « Şoimii Lipova »,  au reunit două cluburi din judeţ, pentru a desfăşura o nouă competiţie pe tatami,de data aceasta numai cu scop educativ şi de verificare. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Liceului « Sever Bocu » Lipova, unde echipele prezente  au pus la cale un antrenament comun şi câteva meciuri de verificare înainte de competiţiile care vor urma.

Înainte de finalul acestui an, copiii au avut astfel ocazia, să se pregătească cu multă seriozitate, dar şi cu câteva emoţii, chiar dacă nu era vorbă despre o competiţie oficială şi şi-au îmbunătăţit tehnicile pentru a fi cât mai buni în competiţiile oficiale care vor urma în viitorul apropiat.

Determinarea, seriozitatea şi spiritul competitiv al copiilor lipovani de la secţia de Judo a Clubului Sportiv « Şoimii Lipova » şi Clubului Copiilor Lipova, se dezvoltă tot mai mult odată cu trecerea anilor şi aduc acestor copii extraordinari, rezultate şi premii frumoase, pe măsura muncii pe care ei o depun.

Pentru micii sportivi ai oraşului Lipova, a fost o competiţie frumoasă, reprezentând încă o experienţă extraordinară adăugată pe lista competiţiilor care alcătuiesc întreaga lor activitate sportivă în domeniul pe care ei îl iubesc atât de mult: JUDO.

« Este al doilea an consecutiv când sărbătorim în acest mod Ziua Naţională a României.  Toţi sportivii au fost premiaţi cu diplome şi aplauze din partea susţinătorilor. 

Mulţumim opentru că ne-au fost alături şi ne-au sprijinit în desfăşurarea acestei competiţii,  Sensei Csm Arad Drimbe, Szabo Cristina de la Cs Podgoria Ghioroc şi Primăriei Oraşului Lipova, domnului Tusa Zoltan – Director Clubul Copiilor Lipova.

Tuturor copiilor le transmit multe felicitări pentru rezultatele obţinute de-a lungul acestui an. 

 Nu în ultimul rând, dorim să urăm tuturor celor care ne sprijină în activitatea noastră, copiilor şi familiilor acestora, un  Crăciun Fericit şi un An Nou plin de realizări şi sănătate şi să ne vedem anul viitor cu mai multă energie, dorinţă de muncă şi rezultate frumoase !”, a spus Prof. Papp Iosif – coordonator al Secţiei de Judo din cadrul Clubului Sportiv « Şoimii » Lipova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.