David Lupșe își aniversează majoratul în cantonament

David Lupșe își aniversează majoratul în cantonament

Ce poate fi mai frumos pentru un tânăr fotbalist decât să-și sărbătorească majoratul transpirând în cantonament cu colegii? 🙂

Printre arădeni, severineni și petroșăneanul Stoin, Șoimii Lipova a contat și pe un junior din județul Bihor în turul campionatului. Este vorba despre David Lupșe, fundaș stânga venit de la CSȘ Bihor, care a evoluat și în cinci din partidele oficiale în toamnă.

Se poate spune că orădeanul a plătit tribut și vârstei destul de fragede, el împlinind 18 ani chiar astăzi, în plin cantonament al echipei sale la Füzesgyarmat. Dacă la cele două antrenamente ale zile nu a fost cruțat de antrenorii Flavius Sabău și Attila Bier, la masa de prânz a primit un tort personalizat Șoimii Lipova. Emoțiile tânărului fundaș au fost cu atât mai mari, cu cât surpriza din marțipan a venit la „pachet” cu părinții săi și fratele mai mic.

 

˝Nu credeam că mă va prinde majoratul în cantonament, dar asta este viața de fotbalist. Mă simt bine aici, fac față cu brio la solicitările fizice intense din aceste zile, totul este în regulă până acum. Toți colegii se antrenează cu seriozitate, ne vor prinde bine aceste zile de încărcare, neașteaptă aprtide dificile în retur și trebuie să dăm maxim din noi. În tur am jucat doar cinci partide ca titular dar m-am pregătit conștiincios în permanență și aștept să fiu solicitat de domnul antrenor și în retur pentru a-mi face datoria față de echipă.˝ne-a declarat sărbătoritul.

La mulți ani David și să îți împlinești visurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.