Antrenamentul a început doar după pauză: CS Dorobanți – Șoimii Lipova 0-7


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Liderul campionatului și-a făcut antrenamentul înainte de marele derby cu Crișul. Pe sinteticul de pe „Șega”, lipovanii nu au avut milă de codașa din Dorobanți, însă, la fel ca și etapa trecută, nu au prea avut chef de fotbal în prima repriză.

Practic, la scorul de 0-0 la pauză (totuși, cu o bară a lui Piț și ocazii bune pentru Vasinc, Gîlcă și S. Popa), formația lui Ciubăncan, ce la rândul ei a stat destul de bine în teren în prima parte, și-a făcut ceva speranțe pentru un rezultat pozitiv. Dar, odată pornită „avalanșa” golurilor ea nu a mai putut fi oprită. În minutul 47, Piț a țintit vinclul dintr-o lovitură liberă, după care Vasinc și-a valorificat lovitura de cap. Apoi, a fost o simplă joacă de-a șoarecele cu pisica, de meționat mai fiind și reușita lui Blănaru tot dintr-o lovitură liberă aproape de vinclu. S-a terminat 0-7, iar „șoimii” abordează derby-ul cu Crișul din fotoliul de lider.

„A fost un meci fără probleme, cu un adversar modest cu care ne-am putut face jocul. Din păcate, am început din nou cam relaxați, cum s-a întâmplat și cu alte ocazii și nu am dat gol în prima repriză, cu toate că am avut câteva ocazii. În a doua parte, am început tare, am fost mai pragmatici și până la final s-a pus doar problema diferenței de scor. Calitatea jucătorilor este foarte importantă mai ales în ofensivă. Pe plan defensiv mai putem să organizăm câte ceva, dar ofensiv trebuie calitate de la 16 metri spre poartă. Am exemplul anului trecut, când am dus bine jocul pe plan defensiv, dar nu puteam prea mult pe plan ofensiv. Din vară am adus multă calitate și asta se vede. Suntem fără probleme o echipă de top a fotbalului județean. Urmează să întâlnim echipa de lângă noi de pe podium, dar nu acest meci va fi decisiv în vederea stabilirii câștigătoarei campionatului. Sunt doar trei puncte puse în joc, trebuie concentrare până la final și echipa ce va fi mai constantă, mai concentrată, va câștiga acest campionat”, a spus Flavius Sabău la finalul partidei cu Dorobanțiul.

Marcatori: Piț 47, Vasinc 48, Tomuț 60, Gîlcă 61, 67, 75 Blănaru 73

Formații: 

CS Dorobanți: Vițălar – Ando, Pistrui, Nadiu, Ciubăncan ( Varga) – Georgiu (Poșta), Sas (Pașcalău), Toth, D. Lăsculescu ( Stancu) – Szoke, Apostol. Antrenor: Marius Ciubăncan.

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis (Orza), Bier, Edu ( Blănaru), Tomuț – Gîlcă, Simion ( Denuț), Sergiu Popa, Filimon – Vasinc, Piț ( Gherghel). Antrenor: Flavius Sabău.

Arbitri: Alin Deac – Sebastian Pantea, Flavia Dumitru.

Observatori AJF: Leontin Buda, Eugen Roșu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.