Cortina în Liga a 4-a coboară cu un „duel” pe podium: Curticenii și chișeuanii vor să-și prelungească seria de victorii

Sorții au vrut ca înainte de vacanța din fotbalul județean să se afle față în față cele mai în formă echipe ale momentului. Liderul din Chișineu Criș se prezintă la Curtici cu victorii pe linie în acest tur, în timp ce formația gazdă a câștigat ultimele 7 partide. De la 2-3 la Vladimirescu, de pe 1 octombrie, „grănicerii” au început o serie incredibilă ce i-a dus până pe ultima poziție a podiumului, pe care nu o mai pot pierde indiferent de rezultatul din weekend. Chiar și golaverajele combatantelor, +42 la Criș, respectiv +33 la Frontiera ne oferă tabloul unei dispute extrem de interesante și echilibrate ce începe sâmbătă, la ora 14.

tauceanu

Cum e și normal, conducerile celor două cluburi pariază pe jucătorii lor, cu mențiunea că – totuși – cea a Curticiului e puțin mai rezervată. „Poziția din clasament și victoriile pe linie spun aproape totul despre adversarii noștri. Se poate spune că au un mic plus la capitolul experiență competițională și asta pentru că se bazează pe destui jucători care au jucat mai sus. În schimb noi, propunem tineri interesanți, trei-patru dintre ei având oferte concrete de la eșaloanele superioare. Trăim și noi momentul, adică seria frumoasă de victorii ce tradează munca antrenorului și seriozitatea băieților, care au câștigat meciuri importante în ultimele două luni de zile. Iar satisfacția este cu atât mai mare cu cât suntem acolo sus, poate chiar mai sus și fără celebra tripletă „P” (n.a. Piț, Fl. Pavel, Prică), mulți văzându-ne o echipă de pluton după plecarea lor. Concluzionând, sunt sigur că băieții vor da totul pentru o victorie și un joc bun la despărțirea de suporterii noștri în acest an”, a punctat Ghiță Tăuceanu, președintele Frontierei.

lasc

Chiar dacă nu a câștigat mereu autoritar, în special împotriva formațiilor cu pretenții, Crișul a demonstrat că, cel puțin în această toamnă, a fost echipa mai bună. 14 succese la rând nu este la îndemâna oricui, iar echipa lui Mihai Roșca nu intenționează să se oprească tocmai acum. „Cred că am stabili un record cu victorii pe linie într-un singur tur de campionat. Prin urmare, mergem să câștigăm și la Curtici, deși suntem conștienți că vom avea parte de un meci greu. Întâlnim o formație în mare formă, ca a noastră, ce stă bine de la mijlocul terenului în sus, dar care poate fi surprinsă în apărare. Iar noi avem jucătorii care o pot face. Cu o victorie, vom avea parte de Sărbători și mai fericite decât le avem deja din postura de campioană de toamnă. Totodată, vrem să le mai facem o ultimă bucurie susținătorilor noștri, care, din câte am înțeles, ne vor însoți și la Curtici în frunte cu fetele de la handbal. Totodată, avem datoria să luptăm și pentru conducerea orașului, ce ne-a asigurat absolut toate condițiile în acest tur și rezultatele se văd”, spune Emilian Lasc, președintele celor din Chișineu Criș.

Probabil, va fi un duel și al atacanților, atâta timp cât Măgulean, Liga sau Avrămuțiu, pe de-o parte, respectiv Alin Mihai și Modan, de cealaltă au demonstrat forță și calitate. Singura absență certă de la acest meci este cea a lui Sulea (Chișineu Criș), în timp ce Nedea e incert în tabăra gazdelor.

Formații probabile:

Curtici: Iacob – Gavriș, Al. Don, Pleșca, D. Morariu – Parlapan, Hanc, Avrămuțiu,  R. Varga – Liga, Măgulean.

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel, Lung, Jude – Borșa, Turcuș, Jichici, Covaci – Modan, Al. Mihai.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.