Contra codașei din Lugoj, Lipova vrea să revină la vechile obiceiuri după primul meci fără gol marcat: „Nu-i subestimăm, dar vrem să-i batem!”

Contra codașei din Lugoj, Lipova vrea să revină la vechile obiceiuri după primul meci fără gol marcat: „Nu-i subestimăm, dar vrem să-i batem!”

Obișnuită cu o medie de 4 goluri pe meci în primele șase runde, Lipova a fost ținută în șah la Chișineu Criș. Nu a marcat, dar nici nu a primit gol în derby-ul ultimelor două echipe promovate din Liga 4-a Arad, însă mâine, cu începere de la ora 15, e din nou rost de spectacol cu ocazia vizitei celor de la CSM Lugoj.

Gruparea timișană s-a metamorfozat în această vară, și-a redus mult bugetul și, bineînțeles, calitatea lotului nu e una prea ridicată. Eugen Miculescu și Ilie Rotariu au la dispoziție un lot foarte tânăr, care se descurcă binișor până ce nu încasează gol, după care de obicei urmează „potopul”. Totuși, nu trebuie trecute cu vederea rezultatele bune obținute de bănățeni cu Reșița sau Unirea Alba, ambele acasă, dar la fel de adevărat este că victoria lipsește după primele 7 runde.

Așadar, diferența de 16 puncte în clasament și de 23 de goluri marcate face din Șoimii Lipova mare favorită la adjudecarea punctelor pe arena din Pîncota. „Remizele cu Alba Iulia și Reșița nu pot fi întâmplătoare. Nu ne subestimăm adversarul,  ne-am pregătit serios pentru această confruntare pe care, evident, că ne dorim să o câștigăm. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie din partea antrenorului că nu cred că ne pot surprinde cu ceva. În afara lui Iova, care e accidentat încă, suntem toți la antrenamente, pregătiți să facem un meci bun mâine”, spune Ionuț Savin, titularul postului de fundaș dreapta în „alb-albastru”. „Am făcut un pas important venind la Lipova, la seniori am ocazia să cresc mai repede în plan fotbalistic și cred că până acum m-am achitat de sarcinile de joc, mult diferite față de ceea ce aveam la juniori. Suntem un grup unit, prieteni în vestiar și colegi pe teren, ne încurajăm reciproc și iată că și rezultatele au fost pe măsura condițiilor excelente pe care le oferă acest club”, a mai punctat juniorul împrumutat de la UTA.

Formații probabile:

Lipova: Filip – Savin, Bercu, Vasiu, Filimon – Poiană, M. Popa, S. Popa, Rusu – Vasinc, Trabalka.

Lugoj: Axinte – Săndescu, Miculescu, B. David, Kracunjel – Jula, Mărmăneanu – Precupanu, Dobra, Maier – Sărăcin.

Arbitri: Vasile Rodină – Daniel Popa, Andra Tănăsuc ( toți din Cluj)

Observatori: Alexandru Miholcea ( Bocșa), Mihai Țînă ( Alba Iulia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.