Codoban îmbracă haina golgheterului la Lipova: „Vom fi acolo, sus, în clasament” +FOTO

Cu trei goluri în două jocuri oficiale în anul 2020 s-a prezentat Claudiu Codoban la Șoimii Lipova. Mijlocașul s-a despărțit iarnă de FC U Craiova, echipă împotriva căreia a și înscris primul său gol pentru trupa pregătită de Flavius Sabău, în singura dispută de dinaintea epidemiei de coronavirus, pentru ca ieri, în deschiderea stagiunii 2020-2021, să reușească „dubla” contra Cermeiului. Iar contribuția lui Codoban a fost cu atât mai importantă cu cât Lipova s-a despărțit de trei dintre jucătorii săi ofensivi în această vară: Banyoi, Sulea și D. Rusu.

De fiecare dată, omul cu pasa a fost celălalt nume nou din atacul „șoimilor”, Alex Moise. „Ținând cont că a fost o perioadă îndelungată de inactivitate, cred că ne-am descurcat destul de bine. Am reușit să marchez de două ori, am construit mai multe acțiuni, am dat și două pase bune colegului din atac, Alex Moise, care nu a reușit să marcheze acum, dar va veni și rândul lui în partidele următoare. Adversarii au jucat cu ambiție, au încercat să ne pună probleme mai ales în prima repriză, dar nu au putut să ne oprească. Scorul putea fi și mai mare după ratările avute”, spune fotbalistul originar din Oradea.

Lipova e una dintre cele trei formații care au bifat victorii în seria a 8-a a Ligii a III-a. Pecica și Dumbrăvița sunt celelalte două, iar Octavian Drăghici a început și el cu o „dublă” în contul timișenilor. „Cred că avem un lot bun, îmbinăm experiența unora cu tinerețea altora și vom fi acolo sus în clasament. Ne pregătim bine, fiecare meci este important și dificil, le luăm pe rând și vrem să scoatem maxim. Până una alta, ne doream mult să începem bine sezonul, sunt convins că și suporterii au vrut să ne vadă pe viu. Unii au reușit la televizor, alții de la gardurile din jurul stadionului, le mulțumim pentru susținere și vom face tot posibilul să le oferim cât mai multe victorii în această toamnă”, a adăugat mijlocașul ofensiv al Lipovei, reprofilat „vârf” de Sabău.

În cariera sa, Claudiu Codoban a mai evoluat la Gloria Bistrița, Forex Brașov, Luceafărul Oradea (în trei perioade diferite), Șimleul Silvaniei, Inter Clinceni, FC Botoșani, ACS SR Brașov, FCM Baia Mare și din noiembrie 2018 până în ianuarie 2020 la FC U Craiova.

Galerie foto Șoimii Lipova – Gloria LT Cermei, semnată Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.