Chiar dacă Lipova e la cota zero puncte, Sabău rămâne optimist: „E bine că jocul merge, vor veni și golurile”

Chiar dacă Lipova e la cota zero puncte, Sabău rămâne optimist: „E bine că jocul merge, vor veni și golurile”

Vicecampioana ediției precedente de campionat în C4 este una dintre cele patru formații aflate la cota zero puncte după două runde. Adversarii au fost și ei de talie, Craiova și Horezu, însă Flavius Sabău nu vorbește la alibi: „În fotbal nu contează cine ai fost, ci cine ești și cine vei fi”.

Legat de partida din această seară, decisă de fostul prim divizionar, Gueye Mansour, antrenorul celor de la Șoimii Lipova a spus următoarele: „Am făcut un joc destul de bun, dar nu am marcat. Am avut 6-7 ocazii mari, nu am înscris, în schimb adversarul a dat două goluri din trei ocazii. Am și început destul de abrupt sezonul, în zece zile am jucat cu trei echipe foarte bune. Nu este o scuză, avem suficientă valoare să gestionăm și jocuri la trei-patru zile, dar, din păcate, nu am marcat dintr-o grămadă de ocazii. Trebuie să avem răbdare cu unii jucători, vor veni și golurile. Astăzi, din minutul 15, Rusu a jucat un pic accidentat și nu am avut soluții. Juniorul Banyoi a fost învoit, așa că Denis nu a forțat ca să nu iasă de tot din joc. Mergem mai departe, e bine că jocul merge, mai să reglăm un pic faza defensivă și bineînțeles prestația din ultimii metri, în special șuturile la poartă”.

Cel puțin pe hârtie, Lipova pleacă mare favorită în disputa cu CS Hunedoara de pe teren propriu, de vineri, 6 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.