Chef de goluri între colegele seriei a IV-a: FC Dumbrăvița – Șoimii Lipova 5-3

Chef de goluri între colegele seriei a IV-a: FC Dumbrăvița – Șoimii Lipova 5-3

„Șoimii” lui Sabău s-au deplasat până la Dumbrăvița, pentru a-și măsura forțele cu cea mai „tânără” divizionară terță timișană. Echipa lui Bălu a promovat în urma barajului și se anunță una dintre nucile tari ale seriei a IV-a, acolo unde vor evolua și cele patru formații arădene.

Lipova chiar i-a luat pulsul Dumbrăviței și a descoperit o formație bine organizată, cu un apetit ofensiv deosebit. Scorul pauzei era 3-1, după reușitele semnate Bîrză, Rus și Briciu, respectiv Burlă. Fostul fundaș stâga al UTA-ei a transformat excelent o lovitură liberă de la 17 metri. Scorul părții secunde a fost egal, pentru timișeni mai înscriind Silaghi și D. Pop, în timp ce Trabalka a transformat un penalty obținut tot de el, iar Mădălin Popa a înscris din apropriere după o lovitură de colț executată de D. Rusu.

A fost ultimul test pentru lipovani înainte de prima partidă oficială a sezonului, de miercuri, de la Zăbrani, din turul doi al Cupei României. „Am întâlnit o echipă bună, bine organizată și cu destui fotbaliști de calitate. Jocul nostru de posesie a fost în general bun, ritmul, de asemenea, iar golurile le-am luat în special pe niște contre rapide ale adversarului tratate rău de băieți. În plus, în condițiile în care Bruno Vasiu nu e încă refăcut, l-am încercat pe Dobrean fundaș central și s-a văzut că nu e postul lui acolo. Dar, una peste alta, a fost un antrenament util pe un teren destul de rău, ce ne-a solicitat destul de mult din punct de vedere fizic”, a comentat Flavius Sabău, care nu i-a mai putut folosi azi nici pe Filip, Sulea și Vasinc.

Mihai – Savin, Calvin, Dobrean, Burlă – Poiană, S. Popa, M. Popa, D. Rusu – Filimon, Trabalka a fost echipa de start a lipovanilor, care după pauză au mai contat și pe: Bujor – Iova, Bercu, Stoin, Pașcu, G. Buta.

Andrei Sulea a avut un motiv cât se poate de întemeiat pentru absența sa. Atacantul de 27 de ani își unește destinele cu aleasa inimii sale, Romina, lipovanii urându-le mirilor Casă de Piatră și viață lungă împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.