Cermei – Lipova sau ce echipă arădeană o mai așteaptă pe UTA în Cupă?

Cermei – Lipova sau ce echipă arădeană o mai așteaptă pe UTA în Cupă?

Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova se vor confrunta mâine, de la ora 17:30, în turul trei al Cupei României, iar ambele echipe par a fi într-o formă bună înaintea partidei.

În prima etapă a noului sezon de Liga a III-a, Lipova i-a învins cu 3-1 pe cei de la Național Sebiș, iar Cermeiul a produs surpriza startului de campionat cu victoria, 2-1, în fața echipei Școlar Reșița, una dintre principalele favorite la promovare.

„Împreună cu jucătorii și antrenorii am decis să facem tot posibilul să câștigăm trei tururi, pentru că echipele eliminate în turul patru primesc 1000 de euro, bani care ne vor ajuta la mărirea salariilor. De asemenea, vom întâlni o echipă de liga a doua, noi ne-am dori să aducem UTA la Cermei pentru suporterii noștri. Nu vom neglija nici meciul de campionat, o deplasare grea la Avrig, o echipă pe care nu prea o cunoaștem. Antrenorii și jucătorii își vor doza efortul în așa fel încât să obținem un rezultat pozitiv și în deplasarea din județul Sibiu.” au fost cuvintele lui Petre Bulza, președintele celor de la Cermei.

Omologul său, Radu Pop, privește cu alți ochi meciul de Cupă: „Am căzut de acord cu antrenorul Flavius Sabău că meciul de campionat pe care îl vom disputa la Ocna Mureș este mai important decât partida din Cupa României. Vrem să ne concentrăm pe meciurile de campionat, tratăm cu seriozitate deplasarea din județul Alba, unde vom pleca de vineri. Având în vedere că mai apoi ne așteaptă două meciuri dificile acasă cu Deva și Dumbrăvița, obiectivul nostru principal rămâne campionatul. Nu vom desconsidera total partida de Cupă, însă nu avem ca și obiectiv accederea în faza următoare. Nu îi vom avea disponibili nici la acest meci pe Vasiu și Vasinc, primul a revenit la antrenamente, dar probabil nu va fi forțat în această săptămână.”

 

Formații probabile:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Lupșe – Tănase, Mihuța – Mager, Prună, Vlad – Matiș.

Lipova: Filip – Savin, Calvin, Bercu, Filimon – C. Poiană, M. Popa, S. Popa, D. Rusu – Sulea, Trabalka.

 

Partida va fi transmisă în direct de TV Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.