Campionatul Județean pentru juniori, CUPA PRIETENIEI ediția a IX-a

Campionatul Județean pentru juniori, CUPA PRIETENIEI ediția a IX-a

În data de 23-24.03.2019 în orașul Arad a avut loc concursul de șah Campionatul Județean pentru juniori, CUPA PRIETENIEI ediția a IX-a. Concursul a avut loc la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, unde au participat 125 de jucători de șah, de la toate cluburile de șah din județul Arad. Aspect care a ridicat calitatea turneului, și a făcut competiția de un nivel înalt. Turneul a avut trei grupe, prima grupă a fost Turneul A pentru copii sub 8 ani, născuți după 01.01.2011. Turneul B pentru copii sub 12 ani, născuți după 01.01.2007. Iar grupa din Turneul C, a fost pentru copii care au trecut de varsta de 13 ani până la 18 ani.

La acestă competiție sportivă clubul de șah Șoimii Lipova a fost reprezentată de 10 jucători. Cu unii din acești juniori clubul a obținut rezultate excepționale pe plan județean. Cei mai buni jucători din cadrul acestui turneu, antrenați de prof. Florin Bălăceanu, de la clubul CS „ȘOIMII” Lipova, la această ediție sunt…

Bălăceanu Ruben-Daniel a obținut locul I la categoria băieți sub 8 ani, devenind campionul județului la această categorie.

Lupu Mirabela-Diana a obținut locul I la categoria fete sub 14 ani, devenind campioana județului la această categorie.

Butușină Samuel a obținut locul I la categoria juniori sub 18 ani, devenind campionul județului la această categorie.

Felicităm toți șahiștii care au luptat în această întrecere a Sportului Minții și mulțumim Primăriei Lipova și Clubului Sportiv Șoimii Lipova pentru tot sprijinul acordat! 

Președinte secția de șah CS Șoimii Lipova

Florin Bălăceanu 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.