Burlă – noul fundaș stânga al Lipovei! „Șoimii” și-au reluat pregătirile cu două absențe motivate și utistul Savin printre noutăți

Burlă – noul fundaș stânga al Lipovei! „Șoimii” și-au reluat pregătirile cu două absențe motivate și utistul Savin printre noutăți

Șoimii Lipova e cea mai grăbită divizionară terță arădeană. Antrenorul Flavius Sabău a pus punct vacanței cu un prim antrenament condus la Mândruloc în formulă aproape completă. Au lipsit motivat cei doi Popa, noua achiziție Mădălin (care a avut atribuții de naș în weekend) și Sergiu (plecat în luna de miere). Celelalte transferuri, atacantul Suleași juniorii Pașcu (ex. Becicheercu Mic) și Savin (împrumutat de la UTA) au fost și ei la reunire. Totodată, împrumuturile lui Iova și Dobrean de la Atletico au fost prelungite.

Marea noutate pentru trupa „alb-albastră” este Bogdan Burlă. Titularul postului de fundaș stânga la UTA în ultimele patru sezoane s-a despărțit defintiv de „roș-albi”, dar și de Atletico și a semnat cu „șoimii”, deși mai avea și alte oferte tentante de la Reșița sau Deva.

La reunire era așteptat și David Filip, fostul portar de 20 de ani al celor de la CSM Lugoj, însă acesta s-a pierdut pe drum pentru a doua oară în această vară și – probabil – se va renunța la el. Oricum, lipovanii încearcă să-și găsească un alt „goal-keeper” junior și va testa în acest sens mai mulți fotbaliști din Salonta (Raul Buta – portar) sau Cluj (doi mijlocași și un fundaș). „Ne mai dorim un portar junior și încă unul-doi fotbaliști Under 19 pentru teren. Urmează un ciclu  săptămânal cu 5 antrenamente și un meci de verificare. La finalul săptămânii, vom juca cu Zăbraniul pentru a ne testa toți juniorii nou veniți, dar și ultimele achiziții”, ne-a mărturisit Radu Pop, președintele lipovanilor.

Vă reamintim că lipovanii s-au despărțit în această vară de Himcinschi, Duță, Lupșe, Deta, Iliescu, Bier, I. Pașcu, Jichici și Kocsis. A mai părăsit echipa și preparatorul fizic, Bogdan Hetco, pentru divizionara secundă, Academica Clinceni și la Academia de Fotbal Pro Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.