Bujor, sărbătorit cu încă trei puncte: Victoria Zăbrani – Șoimii Lipova 1-3


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

Elevii lui Sabău s-au simțit ca acasă pe arena “Iosif Scheirich”, din moment ce de mai bine de o lună de zile au fost adoptați de cei de la Zăbrani până ce noul stadion prinde contur la Lipova. Așa că „alb-albaștrii” nu au avut nevoie de prea multe minute pentru a pune, practic, lucrurile în ordine pentru încă trei puncte ce îndulcesc sărbătorirea a 26 de ani de către portarul Bujor și ziua în care președintele Radu Pop a devenit tată spiritual pentru o tânără familie.

Tabela s-a modificat în dreptul „oaspeților” după numai 6 minute, când Vasinc a pus latul la pasa lui Gâlcă pentru al șaselea său gol în campionat. Minutul 26 a adus și reușita lui Florin Gâlcă, scăpat singur cu Brutyo. Speranțele gazdelor s-au reaprins chiar înainte de ultimul fluier, odată cu reușita lui Goț.

vasinc

Chiar dacă nu au riscat aproape deloc să fie egalați, lipovanii au ținut să clarifice definitiv lucrurile cu 7 minute înainte de final. Proaspăt intrat pe gazon, Filimon a scăpat pe stânga în careu și a marcat cu exteriorul la colțul lung. „Deși cei de la Zăbrani au opus o rezistență bună, au jucat cu ambiție, la limita sportivității, cred că nimeni nu ne poate contesta victoria. Am avut și alte ocazii mari pe lângă goluri, iar pe Bujor nu l-am expus prea mult de ziua lui. Lui Cătălin îi dedicăm victoria, sperăm să o ținem tot așa”, a comentat Andrei Vasinc, autorul primului gol al meciului de la Zăbrani.

Formații:

Zăbrani: Brutyo – Topai, Rogojinaru, Toc (31 Zopota), L. Olariu (76 Rancov) – Zele, Cati, Crișan, Goț (82 Dragomir) – Stancu, Iorgovan (51 Achim)

Lipova: Bujor – Kocsis (56 E. Pantea), Bercu, Pașcu, Edu – Orza (70 Filimon), Tomuț, Simion, Tomuț, Gâlcă – Vasinc (90 Albulescu), Gherghel (85 S. Popa)

Arbitri: Claudiu Gaitin – Horațiu Lotrean, Bogdan Chiorpec. Observatori AJF: Iulian Spătaru, Vasile Rad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.