Au reluat goleadele: Cetate Săvîrșin – Șoimii Lipova  1-8


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/profan/public_html/soimiilipova.ro/wp-content/themes/envince/library/ext/get-the-image.php on line 642

După sincopa cu Crișul, ce i-a costat fotoliului de lider, lipovanii  s-au la vechile obiceiuri. Și anume partide câștigate la scor, ultima „ispravă” venind pe terenul uneia dintre surprizele plăcute ale turului. Absențele din tabăra gazdelor, cea a portarului Irimia peste toate, dar mai ales pofta de joc și revanșă a „șoimilor” au condus la o goleadă ce ne scutește de prea multe comentarii.

După ce Gâlcă și Piț au făcut 0-2 după numai 8 minute de joc, V. Oprea a dat iluzia unei reveniri cu un gol pe contraatac. Era minutul 17, dar după alte zece minute, Adi Piț a avut grijă să pună lucrurile în ordine cu o execuție frumoasă, la vinclu de la 17 metri. De aici încolo, a fost o adevărată coridă, scorul pauzei fiind 1-5, iar cel final 1-8 (!). Autorii celorlalte goluri în ordine au fost Filimon (34 și 85), din nou Gâlcă (43), S. Popa (51) și nou-intratul Albulescu (89). „Meciul a fost la discreția noastră, pe lângă goluri am avut și alte ocazii mari. Ne bucurăm că majoritatea golurilor au venit după faze frumoase de fotbal, purtate pe un teren destul de greu. În plus, de data aceasta am jucat ceea ce trebuie pe tot parcursul meciului, dovadă că între primul și ultimul gol au fost 86 de minute. La acest nivel, e foarte importantă concentrarea, maniera în care te mobilizezi meci de meci, iar noi am avut și partide în care nu am fost cum trebuie la acest capitol. Nu concepem să mai pierdem puncte până la iarnă și nici după aceea”, a spus Adrian Piț.

Ar juca cu Crișul etapă de etapă

Fostul mijlocaș al lui AS Roma a revenit puțin și asupra derby-ul de etapa trecută, pierdut la limită în fața Crișului Chișineu Criș. „Trebuie să recunoaștem că am prins o zi mai slabă. Ei au avut ceva în plus fa’ă de noi, dar aș juca etapă de etapă cu ei să vedem de câte ori ne bat. Oricum, nicio campioană în Liga a 4-a nu a terminat fără cel puțin o înfrângere. Până și UTA a mai pierdut acum trei sezoane, deci trebuie să fim pe fază și să-i întrecem din nou. Ne vedem de drumul nostru, vrem să câștigăm tot până la final, așa că rămâne de văzut dacă victoria lor de săptămâna trecută va fi decisivă. Eu zic că nu, campionatul se joacă”, a mai punctat experimentatul fotbalist al lui Flavius Sabău.

Formații:

Săvîrșin: Aniculăesei – Benescu, Mihăilescu, D. Căliman, Cotuna – Ursulescu (57 Jurcoane), Dumitrescu, Silviu Iștoc, Neamț (46 I. Drăgan) – V. Oprea (74 Sebastian Iștoc), Fl. Pavel.

Lipova: Bujor – Kocsis, Pașcu, Bier, Tomuț – Fl. Gâlcă (53 Orza), Simion (46 Albulescu), S. Popa, Filimon – Piț (58 Șulumberchean), Vasinc (46 E. Pantea).

Arbitri: Loredan Bogdan – Silviu Mocanu, Sergiu Burcă. Observatori AJF: Traian Enoiu, Romulus Babău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.